Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Roland

Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima!

Alati tema Display Modes
Star 08.06.2016, 11:52   #8
tihi05
Vredan član društva

tihi05's Avatar

Registrovan/a dana: 31.10.2015
Mjesto: Podravina HR
Downloads: 39
Uploads: 0
Rekao HVALA: 18
Zahvalili mu 32 puta u 27 Postova
Instrumenti: Kurzweil PC3K6,Roland GW8
Interesi: Muzika i sve oko nje :)
tihi05 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

pa mislim da nije toiliko bitno marka klavijature jer bar se meni tako cini da jemidi protokol jedan standard kod svih naprava. mozda neki nazivi slicni ali u principu meni bi netko trebao reci na sta sve moram posvetiti paznju-koje naredbe ukljuciti da protokol krene . Vjerujem da ovdje na forumu ima ljudi koji su u tome iskusni samo ne vide ovu moju poruku i molbu ili ih momentalno nema . Nadam se da cu ovo rijesiti sam ili uz neciju pomoc.
Dodato:
probaj ti na svojim klavijaturama pa ako ti radi reci sta si sve podesio .... vjerujem da i ja imam sve te komande na svojim klavijaturama moraju biti,jer inace midi nebi imao smisla. Midi je isti za sve naprave ne samo za klavijature.
Dodato:
Evo probao sam umjesto GW8 midijem spojiti XP30 i radi EXP pedala na EA7 i XP30. Znaci da je problem u GW8...

Promijenjeno od tihi05 (13.06.2016 u 00:52 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
tihi05 je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 04:49

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije