|
|
![]() |
#1 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 344
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.827 puta u 1.361 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Isto razmišljam kao ffb. Ako već planiraš ulagati, a težina je bitna stavka, onda pređi na aktivu. Znam što znači dizati kutije preko 30 kg na stalak, svirao sam tako 1 godinu dana ali sam i bio mlađi jedno 15 godina.
![]() ![]() Rekao si da ne želiš aktivu ali da ti malo bacim bubu u uho. Napravi prelazni period, zadrži PM1000 i kupi recimo par Yamaha DBR10. (350/700W; 129db; 10 kg; komad=400Eura) Ili možda EV ZLX 12P za sličnu cijenu. Za prvu ruku još nabavi/posudi nekakvu bas kutiju i nju tjeraj s dynacordom. Bas ne moraš dizati na stalak i ako ima neke kotačiće nećeš "osjetiti" težinu. S time si riješio svirke do 100 ljudi, a s vremenom prodaš PM1000 i ove "regale od kutija" i ideš dalje na neki noviji mixer, aktivni bas. He, he, he, znam da ti nisam baš olakšao posao ali kad se vratim sa svirke u ovo doba, svašta mi pada na pamet. ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio casper za ovaj koristan post: | VUNIMRAV (15.05.2016) |
![]() |
#2 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 25.12.2008
Mjesto: SONTA-APATIN
Godina: 58
Downloads: 1135
Uploads: 35
Rekao HVALA: 290
Zahvalili mu 97 puta u 92 Postova
Instrumenti: Paolo Soprani super paoloIII,Tyros3
Interesi: HOBI PRESAO U POSAO...Pecanje...
![]() |
![]()
JBG,sad ste me baš ubacili u dilemu,ali nije ni bilo teško jer već neko vreme me kopka A sistem.U pravu ste sva četvorica na svoj način,sa postojećim budžetom i rasprodajom svojih kutija i miksera bi bilo blizu dve hiljade eura,tu bi se već moglo šta iskombinovati.
Auuuu!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
pomoc |
|
|