|
![]() |
#20 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 344
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
@Tonči - Imate dodatni router pa ste riješili problem ali ako ćeš imati priliku i vremena, napravi test. Aplikacija za android se zove "Wifi Analyzer". S njom se napravi brzi scan wifi signala i vidiš na kojim se kanalima nalaze konekcije. Tada odabereš bilo koji kanal koji je slobodan i preko njega povezuješ tablet s x-air. Ja nakon toga nemam apsoutno problema s pucanjem veze.
Da, ova veličina, tj. praktičnost boxa i postavljanje tableta gdje god ti odgovara je i za mene odlična stvar. Tvoje iskustvo s usporedbom i iz prve ruke s Yamahom jasno pokazuje da se radi dobroj kvaliteti Behringera. Bez obzira što je Yamaha bila pionir digitalije, danas više nije ništa isto kao i prije. Na našu sreću, i cijene su mnogo dostupnije, a za istu kvalitetu. @ella 85 - Shvaćam tvoje nepovjerenje, nekada davno sam se ježio čim vidjeh žuti trokut sa simbolom uha ![]() Međutim, stvari nisu baš takve kako nam se čini da jesu. Danas je Behrniger firma koja ima i ozbiljne proizvode. Ustalom, njihovo poslovanje to dokazuje. Evo jednog zornog primjera da nije zlato sve što sija. Ujedno ću povezati više segmenta koja se spominju u ovoj temi i usporediti JBL i Berhinger. Moj X air se ne grije niti niminalno, temperatura metalnog kučišta je na dodir tek nešto temperirana. Otprilike kao kad držiš mikrofon u ruci, dakle, tjelesna temperatura. Na X-air kućištu piše Behringer. JBL PRX 612 na koje sviram se poprilično griju, do te mjere da ponekad postavim i dodatne ventilatore. Na njima s predne strane piše JBL, a sa stražnje strane CROWN. ![]() Pa ti prosudi sam da li treba sumjati i u kojoj mjeri treba vjerovati onome što piše na proizvodu. Naravno, i na x air piše MIDAS pa se analogno tome (kao što i Milan kaže) lako može sumnjati i u taj natpis. Sumnjam da su ugrađivali različitu kvalitetu u različite varijante x-air-a? Ili je Milan mislio da u x air uopće nisu MIDASOva predpojačala? U to je teško povjerovati jer se zna da je "mali loši Behringer odavno kupio giganta po imenu MIDAS". Xair mixeri su manja varijanta ovoga x32 i razlika u cijeni je prije svega u tome što se kod x air ne "prodaj hardware komponente" poput potenciometra, pločica, displeji, kučišta .... To sve dobivaš u obliku softwarea koji itekako umanjuje cijenu proizvoda. Na ovoj temi imaš moja detaljnija iskustva i upoznavanje s X-air 12 i još nekih članova. Tu ćeš čitati i viđenje @mikimiki koji je ima x32 i njegov stav o usporedbi. Najbolje je da probaš i sam se uvjeriš. S ovim uređajem (x-air) ljudi već godinu dana rade velike i ozbiljnije koncerte, a prateći njihov forum i fb profil, nisam primjetio da imaju neke ozbiljnije poteškoće. |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|