|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 23.03.2015
Mjesto: Slavonski Brod
Downloads: 0
Uploads: 4
Rekao HVALA: 31
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: Korg Pa50
Interesi: Sviranje
![]() |
![]()
Ako mogu akordi za ovu pjesmu...hvala unaprijed
![]() Bio sam heroj, bio sam junak nizao pobjede muski podnosio kada me rane i kad me povrijede Jer imao sam tebe svijetlo sto me vodi ono zbog cega mi bol nevrijedja ali kada sam bio sam protiv svih i ti si me napala s ledja Ref. Kleo bih te izdajice moja sto mi zivot odnese sa sobom al' ne daj Boze nesto da ti bude za dva dana umro bih za tobom ne daj Boze nesto da ti bude za dva dana umro bih za tobom |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 19.09.2012
Mjesto: BiH
Uploads: 0
Rekao HVALA: 11
Zahvalili mu 13 puta u 10 Postova
Instrumenti: Guerrini Professional 1, Korg PA600, gitara
![]() |
![]()
Evo za pola tona niže od orginala
Cm-------------Eb Bio sam heroj, bio sam junak Fm---Eb-Fm nizao pobjede Eb---------------Fm muski podnosio kada me rane Ab-------Bb----Cm i kad me povrijede Fm-----------Cm--Fm---------------Cm Jer imao sam tebe svijetlo sto me vodi Ab-----------------Bb--------Cm ono zbog cega mi bol nevrijedja Fm-----------Cm-Fm---------Cm ali kada sam bio sam protiv svih Ab--------Bb------Cm i ti si me napala s ledja Ref. Eb-----------Bb-----Cm Kleo bih te izdajice moja Eb-----------Bb--------Cm sto mi zivot odnese sa sobom Fm--------------------------Cm al' ne daj Boze nesto da ti bude Ab------------Bb-----------Cm za dva dana umro bih za tobom Fm----------Bb7---------Eb ne daj Boze nesto da ti bude Cm----------Bb-----------Ab-Bb-Cm za dva dana umro bih za tobom |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 06.04.2016
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
evo i forspil
c mol --- G dur --- Fis dur --- B dur --- c mol --- g mol --- Gis dur --- B dur --- c mol pozzz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|