|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 06.04.2012
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 26
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: Korg TR, Korg Studio
![]() |
![]()
Pozdrav svima treba mi mala pomoc, hocu da ubacim semplovan aplauz iz kronosa u tr ali da mi na svakoj dirci bude isti ton npr. C , u sadasnjem slucaju koju god dirku da pritisnem aplauz svira u tom tonu koji sam pritisnuo. Kako da podesim da sve bude u jednom tonu? Nadam se da me razumete sta sam hteo da kazem, hvala unapred.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ne znam kako ti je u TR-u, ali dok importiraš sampl moraš odabrat nešto kao pitch change, tako je barem na Tyrosu.
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 19.05.2008
Downloads: 7
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 100 puta u 94 Postova
![]() |
![]()
Bilo da se radi o semplu ili u fabrickoj farbi.......dovoljno je otici na program....menu.....pitch......i tu podesiti vrijednost 1.0 (cini mi se).......da bi svaka tipka svirala jednu te istu notu.
Nemam tritona pored sobom i dugo ga ne koristim nego pisem po sjecanju....skontaces sam kad otvoris taj menu pitch. Dodato: Evo detaljnije ![]() ![]() Kad si ubacio sempl aplauz u TR.........sad napravis jedan program na jednoj od banki sa tom bojom........i onda odes na menu....... pitch....pronadjes ovo kao na slici........i ovaj obiljezeni parametar promijeni po zelji.........ako se dobro sjecam vrijednost +1.0 predstavlja normalno stanje za svirat .......a ako promijenis vrijednost mozda na 0......onda mislim da koju god tipku stisnes uvijek isto svira...ista nota ![]() Promijenjeno od ella 85 (06.10.2015 u 13:38 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio ella 85 za ovaj koristan post: | Danijel992 (08.10.2015) |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 06.04.2012
Rekao HVALA: 26
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: Korg TR, Korg Studio
![]() |
![]()
Pokusacu ovo,hvala
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 20.02.2016
Mjesto: vinkovci
Godina: 40
Uploads: 2
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 9 puta u 8 Postova
Instrumenti: yamaha motif xs6, kurzweil pc3k6, korg pa80
Interesi: svirati dok sam ziv i uzivati u tome
![]() |
![]()
nece to ici kao sto je to pokazano na slici, oprostite.. na slici je prikazan editor korekcije tona.. znaci sta i kako se kontrolira jacinom udarca u tipku ili pomicanjem joysticka ili papuce.. i to utjece samo na note koje sviraju u realnom vremenu., kao npr kad drzimo akord sa zvukom elektricne gitare i onda pomaknemo joystick u lijevo i dobijemo pomak zvuka za dva polutona nize... ako zelite da vam na svakoj noti bude sampl Pljesak u istoj intonaciji, to cete postici tako da odete na editovanje zvuka u Program modusu, i tamo napravite novi multisample ... tu mozete na svaku tipku od tastature postaviti zesebno koji god zelite sempl, koju jacinu da reproducira i u kojem tonu da zvuci.. u vasem slucaju mozete napraviti recimo da vam na kroz dvije oktave, na svakoj tipki koju pritisnete, zvuci sampl Pljeska, u tonu C ... ukoliko je to ono sto zelite, nadam se da sam vam pomogao malo.. lijep pozdra
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|