|  | 
|  | 
|  06.03.2008, 23:07 | #1 | 
| Vredan član društva Registrovan/a dana: 24.10.2007 
				 Downloads: 615 Uploads: 2 Rekao HVALA: 0 

Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova

|  vase misljenje ! 

ljudi interesuje me vase misljenje,dali ce ikada doci kraj turbo folku i ovim glupostima od pjesama ???? (aspirin , bunda od nerca ,porse   ) dali ce se vise ikada vratiti lijepa stara narodna muzika ?????interesuje me vase misljenje ...pozdrav za sve dobre clanove koji pomazu jedan drugom ....prijateljski pozdrav.... 
				__________________ TITO nase jucer danas i sutra | 
|   |   | 
|  06.03.2008, 23:45 | #2 | 
| Kao kod kuće |   

Iskreno cisto sumnjam,pesme su svake godine sve gore i gore! Sve se to ljudi prave zbog para,sklepa se neka pesma,izmixuje se...uzas i text i muzika.A onda se klinci "loze" na te pesme i traze mi kad sviram negde,pa onda sta cu...dodje mi muka kad treba da je skidam.Kraj turbo folka uopste ne vidim,ali ne samo narodne nego i zabavne i rock stvari su sve losije.Jedino cast izuzecima,npr Amadeus band ima i na novom albumu dobre pesme,ali to je zato sto je njima stalo do kvaliteta i zato sto oni sami prave svoje pesme.Za razliku od Granda gde jedni te isti "umetnici" prave pesme,i sve lice jedne na drugu,a i to im nije dovoljno nego "kradu" pare tako sto organizuju neka takmicenja,festivale i klincima uzimaju pare preko SMS poruka! 
				__________________ Obozavam muziku,klavijature i zenske!!! | 
|   |   | 
|  07.03.2008, 00:34 | #3 | 
| Pravi prijatelj foruma |   

Ceo se svet danas vrti bas oko novca i niko ne pita vise za kvalitet.Na estradi se danas vise cjeni izgled pjevaca ili pjevacice nego ono sto oni pjevaju .Gde su ona stara vremena sevdaha samo jos u muzejima ili u nekoj kafani gde se pijani cica sjeti koje iz naftalina da ju izvuce i poruci da mu se odsvira .
		 | 
|   |   | 
|  07.03.2008, 00:46 | #4 | |
| Vredan član društva Registrovan/a dana: 22.03.2004 Mjesto: BIH-Sarajevo 
				 Downloads: 1063 Uploads: 13 Rekao HVALA: 3 

Zahvalili mu 14 puta u 14 Postova

Instrumenti: Roland G1000/Korg TR Interesi: Sviranje  |   Citat: 
 | |
|   |   | 
|  07.03.2008, 01:45 | #5 | 
| Godfather |   

Iako je i ranije muzika kod nas pochela gadno da zaglibljuje, pojavom granda i elektronike je pukla skroz. I svakim danom je sve gore... I bice josh gore... Sada se sve pretvorilo u hiperprodukciju, tako da i ako se pojavi neki solidan kompozitor, aranzer ili tekstopisac, brzo ostane bez ideja, poshto mora da shtancuje po 100 pesama nedeljno! Ne zaboravimo da neki od tih likova izdaju i po 2-3 albuma godishnje... Svi to ljudi koji potpisuju pesme odavno nisu nishta uradili. Kupuju sve za neku sicu od ljudi koji se igraju kod kuce, kao i mi. Svaka stvar im je dovoljno dobra, da je kupe. Ne biraju. Kvantitet je odavno prevazishao kvalitet, shto se njih tiche... Na veliku zalost svih onih koji imaju sluha i talenta za muziku... Ja volim elektroniku, ali neke druge pravce. Ovo shto se kod nas trenutno vrti se jako teshko definishe. Izmeshano svashta, a realno se ne dobije nishta... Sramota i za elektroniku, i za narodnu i za zabavnu muziku. Sramota za muziku... 
				__________________ I'm gonna make him an offer he can't refuse. | 
|   |   | 
|  07.03.2008, 02:02 | #6 | 
| Kao kod kuće |   

Bilo bi jos i dobro da ostane ovako,al bojim se jos i gore da ce doc..

__________________ Panonica Band Panonica Studio | 
|   |   | 
|  07.03.2008, 00:32 | #7 | 
| Odomaćeni član |   

Ne!!!
		 | 
|   |   | 
|  07.03.2008, 03:25 | #8 | 
| Ovaj baš voli da kuca Registrovan/a dana: 16.01.2008 
				 Downloads: 1962 Uploads: 32 Rekao HVALA: 21 

Zahvalili mu 41 puta u 34 Postova

|   

Ja ipak mislim da to ne moze da traje, mislim da ce se prestati raditi i s aranzerima za 4,5 godina,nemoze to da traje, nema tu kvalitete, stvarno ne znam kako ljudi slusaju te sundove, stare pjesme su zakon. volio bih da se vrati stara muzika... pozdrav | 
|   |   | 
|  07.03.2008, 10:32 | #9 | 
| Drugar foruma Registrovan/a dana: 15.01.2007 
				 Downloads: 122 Uploads: 0 Rekao HVALA: 0 

Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova

Instrumenti: Korg M3,Korg SP250  |   

Sve dok postoje budale koje vole da slusaju turboshit,onda ce i on opstati...A katastrofa koliko su mlade generacije zatrovane nekvalitetnom muzikom !!!
		 | 
|   |   | 
|  07.03.2008, 10:43 | #10 | 
| Vredan član društva Registrovan/a dana: 08.11.2005 
				 Downloads: 2345 Uploads: 0 Rekao HVALA: 0 

Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu

|   

Kod nas u sapcu se sviraju noviteti ali se sviraju dosta i zabavnjaci.Verujte mi iako sam okoreli narodnjak pre bih svirao rok nego grand produkciju.
		 | 
|   |   | 
|  | 
| Favoriti | 
| Oznake | 
| misljenje, vase | 
| 
 | 
 |