|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 07.02.2016
Downloads: 2034
Uploads: 3
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
1.
hm--------------------A------ Sto se mora, znam, mora se ------------D---------em sto je lako tebi lako je -------------hm--------A sto je tesko meni teze je -------hm---A----hm sto je tako tako je hm--------------A---- Lepo se obuci i odlazi -------------em----hm---- nek svi vide ko im dolazi ---------------------A--- ne misli na nas i na kraj -----hm---A---hm budi uvek kao zmaj Refren: hm-------------D Budi lep, budi jak --------------A---- za sve druge mrak ----------------- nemoj da me brukas hm------------D i da umrem ti ja -----------A-- ni to nije znak ----------------- da treba da kukas hm-----------D-- Samo napravi krug ------------A- za minut si tu --------------------- do naseg starog kraja hm-----------D-- tu te cekaju jos -------------A- dve karte za nas -----------------A/hm do izgubljenog raja 2. Da je vreme, znam, vreme je sto je bilo uvek bilo je sto ce biti tebi pripada meni vise nikada Lepo se obuci i odlazi nek ti sve za rukom polazi ne misli na nas i na kraj budi uvek kao zmaj Ref. |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|