|
|
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
ja koristim songbook i radi mi STS sasvim regularno i korisitm po sva 4 i to za jedan isti ritam u vise varijanti sts kombinacija,a kad biram pesmu iz songbooka mi je sts mode upaljen a kad ne onda gasim,uopste nemam problem,dosta koristim te olaksice takodje i transposer u songbook memorisem da mi sam povuce kad izaberem pesmu a kad menjam performance da mi se ne menja transpose,treba koristiti olaksice moze se vise stvari postici u svirci i bude bogatije i tecnije.probaj ucitati fabricki global
Dodato: inace memoris prostim sistemom i uvek zapamti ,izaberem boju performance i shift+sts1,izaberem drugu boju shift+sts2 itd i onda samo write current style...
Promijenjeno od mimiki (26.01.2016 u 09:36 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 05.10.2007
Downloads: 900
Uploads: 10
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 156 puta u 139 Postova
Instrumenti: Korg Pa4x 76
![]() |
![]()
Sonbgook zapisi nemaju taj problem, " samo" user stilovi...
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
nisam ja jos primetio taj problem a godinu i nesto imam klavu, imam i ja desno ritmove za pesme kad pripremim u preformance pa ukljucim sts mode. i znam da su bile i boje na otalim sts kad radim tako, ali ono sam primetio kad snimas styl u user ili favorite da redosledom odradis pa ce zapamtit. ako ih odatle koristis live, 1,63 os nema frke
![]() |
#4 | |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 05.10.2007
Downloads: 900
Uploads: 10
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 156 puta u 139 Postova
Instrumenti: Korg Pa4x 76
![]() |
![]() Citat:
Sent from S5
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 19.05.2008
Downloads: 7
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 101 puta u 95 Postova
![]() |
![]()
Meni je ovo malo glupo od strane korg-a.
Razumijem kad ljudi prebacuju ritmove sa starih modela.....ili konvertuju sa skroz drugih aranzera.. Ali ja sam taj dan isao na record new style........od nule napravio aranzman .....3 varijacije i 2 fill.....nitkakvih loop ova......jednostavno utipkao sve sto treba......i na tom ritmu zeza sts ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|