Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Razglasi i ozvučenja > Zvučnici

Zvučnici Ono što treba da da dobar zvuk

Alati tema Display Modes
Star 24.01.2016, 23:15   #28
Milan$
Stvarno kod kuće

Milan$'s Avatar

Registrovan/a dana: 02.04.2009
Downloads: 6415
Uploads: 2
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 89 puta u 83 Postova
Instrumenti: Pa5x
Milan$ befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Milan$ pošalji poruku preko MSN messengera
Standard

Na to sam mislio, to sam i ja nasao pp netu...takodje zanimljivo sto sam nasao na.nekom stranom forumu mada.nisam tacno skontao one strucne.engleske termine,ali u principu rec je o sistemu funkcionisanja pasivnog hladjenja kod prx-a...u kratkim crtama -- pasivno hladjenje funkcionise samo dok kutija svira, tj dok prima signal i reprodukuje ga...dok je ukljucena ali ne svira tj.u stanju mirovanjs je, to hladjenje ne radi,pa se zato ona.dodatno greje dok ne svira,tj. Dok ste na pauzi i sl u toku svirke...ovo mogu da potvrdim iz licnog iskustva, jer cesto se desi da jednu kutiju stavim u sobi, ukljucim je ujutru i ona stoji ceo dan upaljena, pa onda kad stignem povremeno ili malo sviram ili pustim neku muziku sa kompa, sve u svemu vise ne radi nego sto radi, i uvek sam se.pitao zasto je topla kad prodjem rukom preko pojacala, kad nije nista svirala recimo skoro 3 sata? I to nije malo topla, nego skoro isto kao kad radi neku tezgu na pola snage...eto i na to sam nado odgovor cackajuci po netu...ako uspem da.nadj isti forum, iskopiracu tekst gde je lik objadnjavao princip hladjenja, da.vidite o cemu se radi...jesu ga malo zeznuli s tim hladjenjem...jeste da je crown pojacalo, al ipak, i ono ima dusu

Poslato sa G7-L01 uz pomoć Tapatoka
Milan$ je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 00:24

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije