|
|
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ne znam jel bilo pitanje, ali na svom Fantomu sam ubacio sustain pedalu u ulaz HOLD i sve radi ok, ali mi ne zadržava ton piana koji je na 6 kanalu, nego mi zadrži samo strings, a klavir uopće ne reagira. Kako to riješiti?
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
drugari, postoji li program preko kog mogu da preslusam, iliti da prelistam boje iz live moda, na nekom setu za g6? nemam g6, a izvukao bih nesto boja za x6, iz nekih setova za g6, samo kad bih mogao da prelistam set za g6, da vidim od kojih boja su pravljene neke terce u setu za g6...pa ako postoji tako nesto, javnite...hvala
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 25.03.2008
Downloads: 187
Uploads: 0
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Možeš prelistati boje preko programa Fantom G Editor ali samo kako se boje zovu( ubaciš usb u komp i nađeš u setu datoteku SND i unutra klikneš na fangsnd.svd). Preko programa Yase možeš prelistati i preslušati single i eventualno nešto iskipati što ti odgovara a da bi pregledao live to jedino može preko G editora i to da ga spojiš na fantom g6 (posudi od nekog ako možeš)...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
za Yase znam koristim ga, ali ovaj G editor nece da otvori fangsnd.svd..kako vidim ovaj program radi samo preko MIDI konekcije sa klavijaturom...mozda si mislio na onaj librarian?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Ne otvaraš program G editor nikako nego direkt klikneš na fangsnd i on ti otvara popis boja u tom setu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
ok,to vec radi, ali dzabe kad ne mogu da vidim od kojih patcheva je napravljena neka boja u live modu...to mi je najvise trebalo...pozz i hvala
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Početnik forumacije!
![]() |