|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
pozz kolege dali se neko suocio sa ovaj problem ,radi se o Dynacord pm1600 2
ne svaki put ali cesto kada je upalim prvih 10 20 sekundi javlja se neko hrcenje samo na mikrofonske ulaze,majstori nagadzaju jedan kaze elektroliti treba da se zamene(mikseta je stara 7-8 godina) neki kaze radi se o predpojacalo?????Imao li neko ovaj problem hvala vam pozzz |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Pozz ako imas mikser negde na hladnom i vlaznom mestu nakupi se kondenz...tako sam ja imao na 1000/3 izlazima posto mi je bila preko sedmice u podrumu...prenesi mikser u kucu suvo/toplo mesto posto je stvar osetljiva i problem ce nestati.
Sledeći član vam se zahvalio milan_lekic za ovaj koristan post: | toni-bt (05.12.2015) |
![]() |
#3 | |
Vredan član društva
|
![]()
Plasi me da nije to sviram 4-5 dana nedeljno mikser je na podium u restoranu,restoran radi svaki dan znaci greje se,temperatura je konstantna,ali sta je tu je sutra idem kod novog dijagnosticara (majstora) pa da vidimo koja je njegova dijagnoza ,znaci problem su prvi 20-30 sekuda onda to nestaje,ako u isti dan a cesto se desava da odradim dve svirke druga svirka je ok,sve idealno radi ima snage nema brum pa jebem mu sve kao neko dzavo da je uso u nje hahaha ipak hvala sta si se potrudio tvoj slucaj posluzice nekome drugog pozzzz ziv bio
Dodato: Citat:
Promijenjeno od toni-bt (07.12.2015 u 23:21 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|