|
|
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 08.02.2006
Mjesto: Svilajnac
Godina: 50
Downloads: 430
Uploads: 11
Rekao HVALA: 24
Zahvalili mu 207 puta u 137 Postova
Instrumenti: Roland Arrangers / Roland Fr-4x
![]() |
![]()
Evo nekog usnimka koji sam napravio pre neki dan na E-A7 radi privatnog testiranja i preslusavanja, cisto malo da se cuje kako radi masina:
https://www.dropbox.com/s/adqx4pfsm4...20sax.wav?dl=0 Inace ovde je uradjena modifikacija drum seta koji je kombinacija fabrike i user semplova dobosa, bas bubnja, prelazi i jos po koja sitnica...i da, bas u ritmu je sempl. |
![]() |
![]() |
Ćlan 2 Vam se zahvalio, Morison, za koristan post: | SMusic studio (21.11.2015), svrakan (25.11.2015) |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 23.05.2014
Mjesto: Srbija
Downloads: 5
Uploads: 0
Rekao HVALA: 28
Zahvalili mu 36 puta u 27 Postova
Instrumenti: Yamaha NP-V80, Digitech VL3D, Roland BK-9
![]() |
![]()
Ritam je fantastičan, doboš je pravi, akustična gitara odlična, distorzija sintetika i neprirodna, bas mi je malo plitak.
Što se tiče sax-a, čini mi se da je ovo sopran, mislim da bi treblo uzeti neki tenor ili mekši alt i upotrebiti malo pitch bender, ovako se baš čuje da je sviran na klavijaturi, ali ok, ovo je demo sounda - ne sviranja. Postajem malo ljubomoran na EA7, mada mislim da je mrtva trka sa mojim BK9. ![]() Hvala Dejo, na odličnom demo-u.
![]() |
Favoriti |
|
|