|
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 17.02.2015
Mjesto: Sarajevo
Downloads: 29
Uploads: 0
Rekao HVALA: 18
Zahvalili mu 17 puta u 17 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros 5-SOLD, Yamaha Montage 6, Trans Audio Sound Module/Workstation, Yamaha CS1X, Korg N364
![]() |
![]()
Ne bih se slozio da se "aranzer" ne moze iskoristiti u studiju - itekako moze. A tek se ne bih slozio sa tvrdnjom da muzicar koji svira aranzer nije "ozbiljan" muzicar - muzicko znanje se ne pokazuje tipom instrumenta nego znanjem i umijecem. Licno znam klavijaturiste koji su usli u anale nase muzike, a sada nisu "ozbiljni" jer su primorani da rade kao i vecina. Ta tvrdnja bas i nije na mjestu. Sredjena klavijatura ce lijepo izaci na svemu - sub bass nece izaci na 12ki, logicno, zato prioritet treba biti u frekvencijama koje su cujne na takvim sistemima. Dobro sredjena i izbalansirana klavijatura nece biti gluha NI NA JEDNOJ KUTIJI. Ne bih dalje ulazio u rasprave, ja sam sretan zbog ljudi koje "fabrika" zadovoljava. Na svoju nesrecu, nisam od tih
![]() ![]() sent from my Lumia 930
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
Registrovan/a dana: 23.12.2012
Mjesto: Okolina Kolonije
Downloads: 159
Uploads: 12
Rekao HVALA: 58
Zahvalili mu 177 puta u 164 Postova
Instrumenti: Korg Pa600, Yamaha MotifXS6, Yamaha EMX5000, EV1503, Shure PG30...
Interesi: Druženje, muzika....
![]() |
![]()
Nije tačno. Radio sam sa bendom koji je iznajmio ozvučenje... Dynacord 1600/1, kutije Laney. Užas. Kolega je svirao na T3... kao u bunaru da smo svirali. Nije ni pokušao da šteluje zvuk. U startu je digao ruke... Još nekoliko puta sa ,,brendiranim" zvučnicima ( tipa RCF, FBT...) imali smo problema. Verujem da je problem bio u zamenjenim komponentama jer ko zna šta je bilo u tim kutijama... Dakle nije istina da neće biti gluha ni na jednoj kutiji. Nadam se da si mislio na kvalitet zvuka a ne na postojanje zvuka uopšteno.
![]() |
Favoriti |
|
|