|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.12.2012
Mjesto: Srebrenik, Bosna i Hercegovina
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 68
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: Gitara, harmonika
![]() |
![]()
Pozz legende, moze li neko da napise akorde ove pjesme
Taj bol koji zivim, ti si mi poslala otkad te nema zivot provodim sa njim i sam sebe krivim sto nisi ostala jos se za tebe Bogu molim srcem svim Usne više i ne govore naše me slike s nogu obore Ref. Jos me progone tvoj osmeh i tvoje oci bude me mamurnog u pola noci eto me na pragu ludila jer od svih drugih bas ti si me ubila Trudim se da zivim, al' jos ne umem tu sam da poginem, za tebe umrem plasim se, na dobro ne ide bezim od ljudi da mi tugu ne vide Tu preko mog praga pocinje pakao jer tebe nitko ne moze da zameni i ne brini draga, ne, nisam plakao ti znas da moje tuge placu u meni Ruke zeljne tvoga dodira a srce hoce da eksplodira Ref. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 11.01.2008
Mjesto: Novi Sad
Downloads: 115
Uploads: 2
Rekao HVALA: 22
Zahvalili mu 116 puta u 110 Postova
Instrumenti: Kurzweil Forte 7, Yamaha Montage 6, Kurzweil PC3K6, Kurzweil PC3
![]() |
![]()
G#m------------------------A
Taj bol koji zivim, ti si mi poslala ----------H-----------A-------------G#m otkad te nema zivot provodim sa njim ------------------------------A i sam sebe krivim sto nisi ostala -----------H----------A--------------G#m----F# jos se za tebe Bogu molim srcem svim E---------------F#---H Usne više i ne govore A----------------------------- naše me slike s nogu obore Ref. ---------C#m----------------------------- Jos me progone tvoj osmeh i tvoje oci H------------------------------ bude me mamurnog u pola noci A----------------------- eto me na pragu ludila ------------G#m----------F#m-----G#m jer od svih drugih bas ti si me ubila C#m------------------------------------ Trudim se da zivim, al' jos ne umem H------------------------------------ tu sam da poginem, za tebe umrem A---------------------------- plasim se, na dobro ne ide ------------F#m------------------G#m bezim od ljudi da mi tugu ne vide
Sledeći član vam se zahvalio beronjan za ovaj koristan post: | fanjuve28 (06.10.2015) |
![]() |
Favoriti |
|
|