|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 11.05.2010
Mjesto: Srebrenik
Downloads: 679
Uploads: 12
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 35 puta u 32 Postova
Instrumenti: Korg PA900
![]() |
![]()
Ko je brate ona devojka
ko joj dade lice andjela samo tanka linija deli me od ludila srce mi je u petama moram da joj pridjem ja Ref. Crna vatrena, pao sam na tebe oci su mi led, krv od plamena zeno paklena, dacu sve od sebe da ti usne nocas ljubim ja crna vatrena, pao sam na tebe oci su mi led, krv od plamena zeno paklena, ja ne znam za sebe umirem za tvojim usnama Djavo stvori telo andjela brze bolje ti ga uzela stegla grudi ponosne u obline zanosne ispod bluze lanene da ti pamet uvene
Konobar donesi vrata hocu da izadjem ![]() Promijenjeno od asmir90 (03.07.2013 u 18:30 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 19.08.2013
Mjesto: Balkan
Downloads: 17
Uploads: 13
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: Korg Triton Extreme, Korg T2
Interesi: Automobili
![]() |
![]()
Opasna stvar...pogotovo ona dva bokijeva sola na snimci iz sava centra....brutala
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stariji Notaroš
Registrovan/a dana: 12.11.2010
Mjesto: Južni Banat, Vojvodina, Srbija
Downloads: 13
Uploads: 2
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 475 puta u 399 Postova
Instrumenti: Gitara i još ponešto što ima žice
![]() ![]() |
![]()
Ovde se traže akordi, a ne komentari ...
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio gitar za ovaj koristan post: | nikoboy15 (30.09.2015) |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 11.01.2008
Mjesto: Novi Sad
Downloads: 115
Uploads: 2
Rekao HVALA: 22
Zahvalili mu 116 puta u 110 Postova
Instrumenti: Kurzweil Forte 7, Yamaha Montage 6, Kurzweil PC3K6, Kurzweil PC3
![]() |
![]()
Fm----------C7--------Fm
Ko je brate ona devojka Fm----------Bm-------Fm ko joj dade lice andjela Bm----------Fm samo tanka linija C7----------Fm deli me od ludila Bm---------------C7 srce mi je u petama Db----------------------C7 moram da joj pridjem ja Ref. Fm------------Bm----------Fm Crna vatrena, pao sam na tebe Fm------------Bm-----------Fm oci su mi led, krv od plamena Fm------------Bm-----------Fm zeno paklena, dacu sve od sebe Bm--------C7------------Fm da ti usne nocas ljubim ja Fm------------Bm----------Fm Crna vatrena, pao sam na tebe Fm------------Bm-----------Fm oci su mi led, krv od plamena Fm---------------Bm----------Fm zeno paklena, ja ne znam za sebe Bm---------C7-----------Fm umirem za tvojim usnama
![]() |
Favoriti |
|
|