|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 18.01.2009
Downloads: 139
Uploads: 1
Rekao HVALA: 22
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Majstori moze li akordi gore navedene pesme? Hvala
https://www.youtube.com/watch?v=TkVWP-2BJDE Duva kosava kao da je sasava kao da nista se ne desava Duva kosava razlili smo se kao mastilo i voda razlili ti i ja Gdje god pogledam kao da te ugledam sta god pomislim tebe zamislim Duva kosava razlili smo se kao mastilo i voda razlili ti i ja I sve mi se cini da nije me proslo i kao da nocas me jos pomalo dira k'o stara muzika u mom srcu svira I sve mi se cini da mozda je ljubav a ljubav k'o ljubav jeftina i skupa k'o djecja igracka u mom srcu lupa Ljubav kao ljubav jeftina i skupa bum, bum, bum u mom srcu lupa Ref. 2x La, la, la, la, la, la da su mi tvoji poljupci pri ruci La, la, la, la, la, la svasta bi mi opet padalo na pamet Promijenjeno od gitar (10.09.2015 u 15:29 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 11.09.2015
Mjesto: Srbija
Godina: 34
Downloads: 0
Uploads: 6
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: Korg Triton TR
![]() |
![]()
Evo ovako:
G------D Duva kosava ------------- A kao da je sasava Bm--G--F#m-----------A kao da nista se ne desava G------D Duva kosava ------------A razlili smo se ------Bm---------- kao mastilo i voda G-----D---A razlili ti i ja --------G---------D Gdje god pogledam --------A---------Bm kao da te ugledam -----G----------D sta god pomislim ------------A tebe zamislim G------D Duva kosava ------------A razlili smo se ------Bm---------- kao mastilo i voda G-----D---A razlili ti i ja Bm------------- I sve mi se cini G----------------- da nije me proslo Bm---------------- i kao da nocas me G--------------- jos pomalo dira Em--------------- k'o stara muzika Em---------------- u mom srcu svira Bm------------- I sve mi se cini G-------------------- da mozda je ljubav Bm----------------- a ljubav k'o ljubav G-------------- jeftina i skupa Em---------------- k'o djecja igracka Em----------Bm--D u mom srcu lupa Ljubav kao ljubav jeftina i skupa bum, bum, bum u mom srcu lupa *(ovde ti cak i nisu potrebni akordi)* Ref. 2x G----------- La, la, la, la, D------------ La, la, la, la, A---------------Bm------------- da su mi tvoji poljupci pri ruci G----------- La, la, la, la, D------------ La, la, la, la, A----------------- svasta bi mi opet Bm---------------- padalo na pamet Nadam se da sam ti pomogao, mozda ima po neka greska, jer sam pesmu sad prvi put svirao u svom zivotu ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Hitz za ovaj koristan post: | petar84 (12.09.2015) |
![]() |
Favoriti |
|
|