|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 11.09.2015
Mjesto: Srbija
Godina: 34
Downloads: 0
Uploads: 6
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: Korg Triton TR
![]() |
![]()
Evo ovako:
G------D Duva kosava ------------- A kao da je sasava Bm--G--F#m-----------A kao da nista se ne desava G------D Duva kosava ------------A razlili smo se ------Bm---------- kao mastilo i voda G-----D---A razlili ti i ja --------G---------D Gdje god pogledam --------A---------Bm kao da te ugledam -----G----------D sta god pomislim ------------A tebe zamislim G------D Duva kosava ------------A razlili smo se ------Bm---------- kao mastilo i voda G-----D---A razlili ti i ja Bm------------- I sve mi se cini G----------------- da nije me proslo Bm---------------- i kao da nocas me G--------------- jos pomalo dira Em--------------- k'o stara muzika Em---------------- u mom srcu svira Bm------------- I sve mi se cini G-------------------- da mozda je ljubav Bm----------------- a ljubav k'o ljubav G-------------- jeftina i skupa Em---------------- k'o djecja igracka Em----------Bm--D u mom srcu lupa Ljubav kao ljubav jeftina i skupa bum, bum, bum u mom srcu lupa *(ovde ti cak i nisu potrebni akordi)* Ref. 2x G----------- La, la, la, la, D------------ La, la, la, la, A---------------Bm------------- da su mi tvoji poljupci pri ruci G----------- La, la, la, la, D------------ La, la, la, la, A----------------- svasta bi mi opet Bm---------------- padalo na pamet Nadam se da sam ti pomogao, mozda ima po neka greska, jer sam pesmu sad prvi put svirao u svom zivotu ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Hitz za ovaj koristan post: | petar84 (12.09.2015) |
![]() |
Favoriti |
|
|