|
![]() |
#31 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]() Uh brate ovaj levi je veliki solista a onaj desni svira drajf hehehehehehe al sad stvarno do koske su ova dva lika.
![]() |
#32 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 07.07.2006
Mjesto: Macedonia
Downloads: 374
Uploads: 6
Rekao HVALA: 6
Zahvalili mu 39 puta u 20 Postova
Instrumenti: trenutno Pa 800
![]() |
![]()
Pozdrav Edo nisam znao da si clan u ovome Forumu .sve jedno
Ovaj korg je stvarno dobar i ukratko receno pa50sd.Saund je totalno isti kao i kod pa50 ovo valja kupiti |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Banovan!
|
![]()
Eh djole jes nam bilo lijepo u prosli Petak,,, malo sam ga bio potego pa se pozelio dvojikica. Morat cemo ponoviti.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 10.12.2012
Downloads: 142
Uploads: 1
Rekao HVALA: 23
Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova
![]() |
![]()
I ja sam kupio Korga micro Arrangera i prezadovoljan sam.Samo me interesuje
kako da pravim Terce durske,molske i dur/molske.ili ima neko set za Pa50,60 ili80 sa tercama.platicu.Pozdrav Gogile |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 10.12.2012
Downloads: 142
Uploads: 1
Rekao HVALA: 23
Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova
![]() |
![]() Citat:
Ja je imam i mogu reci da je klaviaturica super.ucitao sam set od pa80 zato sto taj set bez semplova,super radi.dirkice su za mene fenomenalne bas kako ja volim samo su pomalecke.i ja sam misljenja da je klaviatura super za one koji nemaju puno para. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 25.06.2015
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
pozdrav svima na forumu. dobih od devojke juce mircoarrangera na poklon. kupljen glanc nov u beogradu u jednoj radnji. upalim spravicu, ekran svetli, piano po defaultu postavljen. i onda krecu muke. ni jedan taster ne radi, ne mogu ritam da pustim, ne mogu boju da promenim, ekran svetli, ali ni jedna LED lampica... sta moze da bude uzrok? ima li mozda neka fora da se "aktivira" klavijatura? cele noci sam gledao raznorazne forume i na kraju NISTA. molim vas za savet.
Milan |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|