|
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 03.06.2015
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 20 puta u 19 Postova
![]() |
![]()
Na tekst "ja hoću sve" ostavi ću da ti
popraviš akord. Na tekst u strofi na "namere"ostavit ću da ti popraviš. Na tekst u strofi na "ramenu"ostavit ću tebi da ti popraviš.Ja ne stignem postaviti jer si ti toliko brz pa onda mora neko i ispravljati. Ovo sam ti ispravio jer nije valjda da ne čuješ da je F#m a ne A dur.Nemoj se ti meni ljutiti ja sam ovdje nov upoznat ćemo se valjda na bolji način a ne da me oma okefaš što sam ispravio dva tri rada u ovih dvadesetak dana što sam se registrovo. Ako ti zabranjuješ da se ispravljaju tvoji radovi reci nema problema neću ih ni pogledati. ja hocu sve -------F#m-----------G# ti kâo sestru gledas me Promijenjeno od gitar (26.06.2015 u 17:05 sati) Razlog: Nepotrebno citiranje |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stariji Notaroš
Registrovan/a dana: 12.11.2010
Mjesto: Južni Banat, Vojvodina, Srbija
Downloads: 13
Uploads: 2
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 475 puta u 399 Postova
Instrumenti: Gitara i još ponešto što ima žice
![]() ![]() |
![]()
mgxbty, postavi pesmu sa tvojim akordima. Ako su akordi 100% tačni, tvoj post će ostati, a ostali se brišu. Pozdrav!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 06.10.2013
Downloads: 79
Uploads: 6
Rekao HVALA: 34
Zahvalili mu 60 puta u 57 Postova
![]() |
![]()
@mgxbty nema potrebe da dizes ton.
Prvo u pjesmi Mice Nikolica si "ispravio" Della, i napisao pogresnu harmoniju.Kasnije si u pjesmi Cvete Moj "ispravio" tacne akorde sa tvojim koji nisu ispravni, pa si onda u proveri pjesama ispravio harmoniju sto sam ja napisao za Ne znam sta si tugo moja u Krecarevom stilu i sad si u ovoj temi pokusao me ispraviti. Nema potrebe da se palis, opusteno. I da molim te, napisi pravilnu harmoniju za ovu pjesmu ![]() P.S Ne zabranjujem da se ispravljaju harmonije koje sam ja ispisao - ako je ispravis tacno to je odlicno, ali to u pjesmi Ne znam sta si tugo moja, kao ni u gore navedenim nisi ispravio uopste, bas suprotno.
Promijenjeno od Belmo (26.06.2015 u 18:52 sati) |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|