|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Evo je otprilike, samo možda tamo oko ostao sam zdrav i živ i sad imam da dam može bit da sam štogod fulnuo, tu sam se uglavnom u nedostatku nekog konkretnog patosa vodio basom.
UVOD:F-Em-Eb-D-D7-Gm-F7-Bbm-Dm-Bbm6-G7-C-F F------------------------ Ja sam bio siromasno dete --------Em------ al' jos secam se Eb------------------ onih reci moje majke ------------------D- sta cu sine, nema se -------D7---------------------Gm Jer ti nisi kriva majko moja--aa F7-------------Bbm ni ti oce nisi kriv ---------------------- ne brinite Bog me cuvo ---------------------- ne brinite Bog me cuvo ----Dm-Gm--------Bbm6----G7--C ostao, ostao sam zdrav i zi--iv Ref. Bbm--------F----------Bbm-- Verujte mi tako je to ljudi Bbm--------F---------Bbm-- promeni se zivot u sekundi Bbm----F-----Bbm ja to dobro znam F---F7------Bbm--F7-Gm sad imam da da---a--am -------------Bbm6--------G7----C sta je bilo, ne zaboravlja-----am SOLO: Bbm-F7-Bbm-F7-Bbm-Dm-Gm-Bbm-G7-C-Dm-Gm-Bbm-G7-C Ref. 2x
I'm the one who knocks... Promijenjeno od Dell (22.06.2015 u 20:19 sati) |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Dell za ovaj koristan post: | yamahadx11 (23.06.2015) |
![]() |
Favoriti |
|
|