|
![]() |
#28 |
Drugar foruma
|
![]()
Roland vm3100pro se krece po netu 200,- do cak i 350,- evra ...
ja bih pre sacekao i uzeo novi behringer X Air XR12 koj kosta 355,- evra (nemacka!) koj daleko vise mogucnosti ima. A sto sto se tice Dynacorda PM serije ... koristim mikser mackie 802 vlz4 bez ugradjenog efekta, koristim efekat sa korga pa3x. Uzeo sam Dynacord 600 PM3 od drugara da prepisem parametre (brzinu i duzinu) od efekta 55-60 posto pevaci vecinom pevaju na tim efektima i da namestim te efekte na Korga pa3x. Zinuo sam kao tele u sarena vrata kad sam video da dynacord kako je fabricki podesen bas/dubina u efektima!!!! Lowcut mu je u samim efektima na 50HZ namesten!!!!! Za ove koji neznaju sta to znaci: Pevac ide naj dublje od prilike do 120-150HZ. Primer Basbina: EV ELX 118P Frekventi obsek: 32 - 130 Hz LJUDI OBJASNITE MI KOME TREBA NA BASBINU EFEKAT???????? Ja u ni jednom pravcu muzike na live nastupu nisam cuo da nekome treba hall ili delay na basbinu ili uopste toliko dubine. Na PM3 i na CMS3 seriji to moze sad da se koriguje samo se treba malo baviti stime. Drugaru sam odma Lowcut na efektima koje koristi na 120HZ. Sad na njegovom Dinacord Xa sistemu mnogo cistijie izlazi bas na basbinu. Nema brujanja kad pevac pridje blizu basbina kao pre. Tako da imam mackie 804 vlz4 mikser a dynacordove efekte za male svirke, 2-3 clana... samo pitam pevaca koj efekat odgovara ![]() Za vece svirke Soundcraft mfxi8 Preskup mi je dynacord za ono sto nudi! ALI SVAKOME SVOJE ... PO UKUSU POD SVAKOM PITANJU ![]() Pozz |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|