|
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 11.03.2005
Downloads: 6255
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
![]() |
![]()
DjoleBn, imam PA800 godinu i po i PA80 oko 5 godina. Nisam citao sta su drugi clanovi odgovorili na tvoje pitanje pa mozda cu ponoviti neke stvari, izvinjavam se zbog toga.
OS 1.51 se ponasa sasvim uredu na mojoj masini, a koristim njegove funkcije skroz do maksimuma. Jednom mi se desilo da je zaledio aranzer, ali ne dok sam svirao. Zaledio je u program mode-u jer sam ja bio zivcan i brzoplet pa sam slucajno dva dugmeta na touch screen-u pritisnuo u isto vrijeme. NIKADA ne load-am tudji Global, pa cak ni sa SETova od PA800. Takodjer, ne load-am Songbook i Performance jer i onako pravim svoje od nule. Sto manje load-as ne potrebnih stvari bolje je i mislim da nikada neces imati freezing problema, bar ja nisam. Sto se kucista tice: tvrdje je od onoga sa PA80 za jedno 40% (napominjem da imam i PA80). Dugmici su cvrsti i kvalitetni i mozes ih slobodno jace pritisnuti nece im nista biti, za razliku od PA80 na kojem sam imao osjecaj da ako ih krivo pogledam gotovi su. Boja, ![]() Sve u svemu, ja sam daleko od vise nego zadovoljan sa PA800, poredeci njegovu cijenu i sve ono sto mi pruza. Za sada nemam namjere nikako da mjenjam aranzer, mozda ako nekada izbace u prodaju neki PA800,000. |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
korg, pa800, vlasnike |
|
|