Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Razglasi i ozvučenja > Zvučnici

Zvučnici Ono što treba da da dobar zvuk

Alati tema Display Modes
Star 12.04.2015, 04:53   #16
energy
Vredan član društva

Registrovan/a dana: 03.03.2009
Mjesto: Zemun
Downloads: 589
Uploads: 0
Rekao HVALA: 12
Zahvalili mu 14 puta u 14 Postova
Instrumenti: pa3x i triton le
energy befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Ja licno mislim da ima dosta i do samog ukusa.
Naime ja (bez uvrede) ni na jednoj jedinoj yamahi ne bi radio osim kad bi bas morao.
To sto karakterisete kvalitet kutija kroz to da li su viskotonci 1 ili 2 inca je cista glupost,kao i koliko vati ima neka kutija.Meni su to nebuloze imajuci u vidu da nas sve interesuje sama boja tona i koliko decibela izbacuje kutija,sto nije bas u direktnoj vezi sa vatima i incima.
Zx4 imaju 1 inc driver,(koji kako kazete crkava)!Ja sam ih imao 2 godine,kupio sam ih kao polovne,i odradile mnogo,ali mnogo svirki i pri tom ni jedan jedini kvar nisam imao iako su "svilene kutije"Stvar je u tome da treba znati meru i koristiti kako treba.Ne mozes u juga da stavis tonu peska i da vozis koliko ti hoces.On ce ici neko vreme alui ce ubrzo da crkne.Ali ako uzmes cetri juga i podelis po 250 kg mnogo drugacija stvar.
Da neidem dalje sa teme,
Sto se tice tih ETX kutija preporucio bi ih svima ali kombinacija sa 15 u satelitu.Cena je velika ali vredi ...

A i voleo bih da cujem kad neko kaze ima i boljih kutija za te pare da naglasi koje su te kutije...
energy je offline   Reply With Quote

Favoriti

Oznake
electrovoice, etx

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 19:45

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije