|
![]() |
#10 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 28.01.2015
Mjesto: Paracin
Downloads: 69
Uploads: 6
Rekao HVALA: 20
Zahvalili mu 26 puta u 25 Postova
Instrumenti: Korg kronos, Kurzweil pc3x, Nord Stage 3, Ketron Audya 5
Interesi: Muzika i samo muzika
![]() |
![]()
fis------------D--E----
U tvome dahu ima nesto ----cis-----D--E---fis sto pomera sat unazad -------------D----E---- pa bole usne, grudi moje cis-------D------E------fis-- nekad za nekad a sad za sad ------D----E------cis--- Mirna mirna, ja bicu mirna D-------E-----fis-- gledacu u svoj dlan -------D----E--------cis--- mirna, mirna, jer ponovo si D--------E--fis-- po mene opasan Refren: ---------D------------A---- Djavo je nocas opet u gradu ------------E-----------fis-- tvoje oci on ima, ko ti je lagao D-----------A-------------- dosao je po svoje da je djavo E---------------fis----- jednom sa mnom spavao D---------------A-------E Sa mnom nikada nije plakao ------------fis drugima me dao ----------D---------------A--- sa njim se sada ko s tobom borim ---------E---------------fis--- ali nije mi zao, vezbam za pakao --------------D---E--- U tvome glasu ima nesto ----cis-----D--E--fis-- sto pomera sat unazad -------------D----E--- i svi su ruzni posle tebe cis------D---E--------fis sjebu mi dan, sjebu mi dan Pozdrav |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|