|
|
Ostalo Ono prateće opreme što do sada nije pomenuto |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#41 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 09.07.2009
Mjesto: EU
Downloads: 65
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Korg PA80, TR61, PA2X, Guerrini President Champion
Interesi: Muzika, RC-Car1:10
![]() |
![]()
zdravo svima,
muka svih nas dugmetaraca je ta prerada na dugmadi i vrlo dobro poznajem problematiku. pre su bili obični tasteri na koje su bili lepljeni dugmići i nekad nam je i to valjalo! sad ljudi sve više zahtevaju, naravno i treba da bude savremenije ali nema potrebe da se preteruje. kakva dinamika, mehanika, aftertouch i ostala zajebancija ? čemu? kao da klavijature nisu dovoljno skupe pa još treba da ih pozlatimo sa 100 eura po oktavi ? mislim da neko neshvati pogrešno ali ja mislim da je to bezveze. svaka čast svima i majstorima koji rade na što savremenijim rešenjima. Ja samo mogu da preporučim majstor Mikana iz KG. Čovek radi prerade koje su jako slične harmonici i fenomenalno je lako i jednostavno svirati na njima. cene su mu solidne i nema komplikacija jer je lik prva liga. Meni se njegov patent opasno sviđa jer je jednostavan da ga bas svako i bez velikog iskustva sa klavijaturama i elektronikom može ugraditi. naravno nije igračka ali nije ni neka filozofija. Ja sam kod Mikana uzeo preradu za TR-a i za PA2xPRO i veoma sam zadovoljan. em je za oko em je boli glava dobra i izdržljiva prerada ! Ako nekog neki detalji interesuju nek se javi na PP. pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 07.01.2009
Downloads: 497
Rekao HVALA: 0
![]() |
![]()
Coke pitaj pre nego sto prepravis fantoma dali da ce ti radi transpoze i dali ces na midi
out imati signala za kompjuter ili drugu klavijaturu.Ako ti to nista ne znaci ondak neces imati problema ako ne dogovori se pre prerade da nebi kasnije imao problema.Probaj i ostale klavijature sto imas preradjene dali im midi out radi,to vazi i za ostale muzicare koji imaju preradjne klavijature. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 08.04.2009
Mjesto: Tuzla
Downloads: 1848
Uploads: 26
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 37 puta u 35 Postova
Instrumenti: Korg Pa1x,2x,Triton Extreme
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
ja sam imao na pa50 dugmetaru pravljena u beogradu,i svarno su je uradili ma da valja tipke su mekane bile,neznam koj radio neznam mu ime,300 eura je kostalo sve da to urade ali si rahat bar toliko su meni uzeli pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 30.07.2005
Downloads: 15
Rekao HVALA: 4
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Odomaćeni član
|
![]()
Da ne otvaram novu temu,treba mi kontakt tel.od tih ljudi u Kragujevcu -Arsenijevic,sto rede preradu klavijatura.
Moze na PP broj Dodato: Nabavio sam Promijenjeno od aleksandar031 (11.02.2010 u 16:43 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 30.05.2011
Mjesto: Banja Luka
Downloads: 0
Rekao HVALA: 3
Instrumenti: Guerrini President Oro Champion, Korg Pa800
Interesi: konobar
![]() |
![]()
Kako radi ove prarade Pan Electronic iz Kraljeva, da li ima ko njegovu preradu ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Vredan član društva
|
![]()
imao sam je ja,prerada je dobra,javlja se kako treba,super ali je stari sistem i kad sviras cuju se tasteri kao da kucas na pisacoj masini,ali sto se tice trilera odlicno izlaze....imam mehaniku na TR arsenijevic ona je najbolja,a na pa800 opticke kontake koji su isto extra za manje para.Druze sta god uzmes sve je dobro,ali najbolje je ako sviras i harmoniku da uzmes arsenijevic mehanicku sa optikom.pozzzz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 04.04.2008
Downloads: 585
Uploads: 1
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova
Instrumenti: korg pa4
![]() |
![]()
ja imam na svom pa 80 preradu leve i desne strane arsenijevic na tasterima lepo završavaju poso a naravno u galami se i ne čuju da lupaju ......
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 22.03.2015
Downloads: 0
Rekao HVALA: 1
![]() |
![]()
Postovane kolege treba mi savet.Harmonikas sam dugmetarac i uzeo bih neku dugmetarsku klavijaturu al me zanima koja prerada je najbolja da se uzme? Inace sviram Guerini Profesional 1
Hvala unapred Promijenjeno od nenad1989 (22.03.2015 u 06:57 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
dugmetaru, klavijature, prerada |
|
|