|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 05.04.2011
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvaljeno 2 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Pozdrav ! Zanima me da li je neko probao pa2x ili pa3x da poveze sa novim Ketronovim modulom Sd 1000 .Pa3x je odlican midi kontroler i razmisljam da nabavim ovaj modul da vucem bubanj sa njega (mozda bas) jer smatram da bi to dalo neku drugu dimenziju i da bih konacno dobio taj sound koji zelim jer Korg ima velikih prednosti ali njegovi izlazi nisu bas najkvalitetniji u odnosu na druge aranzere ,dolazi do odredjenog "gusenja" i nikako da dobijem na razglasu odgovarajuci ton , nece bubanj da izadje onako kako zelim a probao sam tonu materijala , fabrika Korgova u tom slucaju tek nije za upotrebu (meni ne odgovara )...Zanima me koja je cena sd 1000 i da li je i koliko bolji modul od modula Ketron Sd 2 Naravno ako neko zna jos neki modul u tom cenovnom rangu mozda i bolji neka predlozi Video sam kombinaciju Pa3x i Roland Integra 7 to je extra ali Integra 7 je jako skup modul tako da razmisljanja i i dalje idu u pravcu sd 1000 (mislim da je nov oko 350 eu )
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 06.04.2009
Mjesto: Novi Sad
Downloads: 76
Uploads: 0
Rekao HVALA: 202
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: Fantom Xa,E-A7,GUERRINI profesional 4
![]() |
![]()
Pozzz ZOKABELI...
Da li si pokusavao da povezes KORG-ov aranzer sa SD-1000?...Ja imam neka iskustva sa SD-2+PA500.
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 13.04.2008
Mjesto: Valjevo
Downloads: 569
Uploads: 7
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: Pa3x
![]() |
![]()