Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Solo (Workstation) > Korg

Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas!

Alati tema Display Modes
Star 19.11.2005, 04:54   #2
Dane85
Drugar foruma

Registrovan/a dana: 31.05.2005
Mjesto: Frankfurt am Main
Downloads: 250
Uploads: 1
Rekao HVALA: 6
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: Korg PA900 & Korg Triton LE
Interesi: muzika i samo muzika
Dane85 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Dane85 pošalji poruku preko MSN messengera
Standard

Cao Cao

Kao prvo , ovaj synth je legenda za narodnu muziku, znaci sta se tice semplova ubija. Ne sviraju dzabe 90 posto muzicara po diskotekama . Onda za ritmove je malo teze, normalno je to solo klavijatura ali ima muzicara kazu da ide i ritmovi na nju. Ja jos danas neznam kako to da ide .
Tesko nije da se ubace semplovi ili boje, ustvari ako nemas sempler trebat ce ti prosirenje (2 x 32 mb edo ram ), to dobijes preko ebay za 20 evrica i smart media 64 MB kartica ti potrebna da bih mogo gotove semplove i boje ucitati. To i najveci deo muzicara radi, posto nema LE 61 sempler jedino ako ga ugradis 600 € je bas taman za taj synth, veruj mi neces se kajati. Evo iskreno receno , ja sam hteo moj da bacim kroz prozor kad sam ga uzeo, posto nisam nista znao kako se radim sa njim , ali medjuvremenom naucis se na klavijaturu i stvarno sve super lako ide , znaci sta hocu da kazem , mozes lagano rukovati sa njom. A to sam i dosta i previse naucio od kolega koji su mi pomogli preko YU-MIDI.com (znaci ovde), da se zahvalim jos jednom svima !!! Zato hocu ja i dalje da pomognem gde god mogu. Sta se tice semplova i boja , samo reci prijatelju , tu smo svi za tebe.

POZDRAV DANE 8)
Dane85 je offline   Reply With Quote

Favoriti

Oznake
triton

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 17:59

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije