|
|
Ostali proizvođači i razno Za sve one koji ne sviraju vec pomenute, ili za one koji imaju meshovita pitanja. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.824 puta u 1.359 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]() Citat:
Prvu godinu glazbene se može "prošvercat" i na starom potrganom Casiu ali to nema nikakvog smisla. Osjećaj vježbanja na lošoj tipki s lošim zvukom može biti (gotovo uvijek je) presudan za motivaciju i nastavak učenja kod početnika . Zato je ovakva ušteda na samom početku, doktorskim žargonom "kontraindicirana". Minimum kvalitete koji bi se tražio od instrumenta za prvih par godina učenja sviranja klavira je neki "portable piano" poput ovoga sa slike. Naravno, niti jedan ozbiljni profesor piana se neće složiti s ovom mojom kvalifikacijom ali pustimo to na stranu ... lova je u pitanju ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ja sam završio osnovnu glazbenu školu vježbajući na Bontempiju PM-61 ovakvom
Ali to ne bih nikom preporučio, zato me profesorica klavira uvijek udarala kemijskom po prstima zbog položaja ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.824 puta u 1.359 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Slažem se s Veljom, Yamaha P 35 bi bila isto tako dovoljna. Ne znam koliko stoji u EuroUnitu ali kod Thomanna je isti 450âŹ.
@Dell - i zato imaš debele prste i traumu od zločestih učiteljica :-) Promijenjeno od casper (26.01.2015 u 00:21 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|