|
|
|
|
|
|
#1 |
|
Odomaćeni član
|
Ja ne znam dal je do outpute il do nesto drugo...al kad cujem 2x deluje mi isto kao pa800 al mnogo mnogo snazniji!!!
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Odomaćeni član
|
Pa ako je samo to, onda na kanalima na mikseti na kojima ti je PA800 odvrnes GAIN jos malo i to je to
|
|
|
#3 |
|
Kao kod kuće
|
Ne nikako,nije to u pitanju!A GAIN nije isto sto i VOLUME,nemoj pogresne savete da dajes samo da bi nesto napisao,ako se odvrne GAIN kao sto si ti rekao docice do takozvanog torziranja ili nekog drugog loseg efekta.Ja nikada ni nisam stavio klavijaturu u ulaz na mixeti gde ima GAIN,tamo stavljam mikrofon.
|
|
|
#4 |
|
Odomaćeni član
|
A nemoj sad da se prepiremo. Ja redovno za klavijature koristim kanal na kome IMA gain, pa sta? Ukljucis PFL, podesis gain tako da NE IDE u izoblicenje i to je to. Nema "torziranja" niti bilo kakvog loseg efekta. Na taj nacin MOZES dobiti jaci ulazni signal na tom kanal bez ikakvih negativnih posledica.
|
|
|
#5 |
|
Kao kod kuće
|
Tako da,ti si rekao"odvrni"GAIN,i nisam rekao nemaj da stavljas klavijaturu u ulaz gde je GAIN,ja sam rekao da ja ne stavljam u taj ulaz!
Da si procitao pazljivije video bi'.I taman posla da se prepiremo!
|
|
|
#6 |
|
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 02.11.2006
Mjesto: chicago
Downloads: 964
Uploads: 2
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: guerrini dugmetara i pa 800
![]() |
mislim probaosam kadase ukljuci y slusalice prikljucak na pa 800 pa y pojacalo kako onda ubija ne treba left i right samo to jedno kablo, probajte.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Odomaćeni član
|
Ha...ne druze...ne iz lsusalice nije isti signal.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Stvarno kod kuće
|
Blago vama
|