|
|
Servis klavijatura - uradi sam Savjeti oko popravka, čišćenja, izmena dirki, mikroprekidača, napajanja i sl. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
wau koja tema jbt
ko je sad tu u[ravu ajde da vidimo |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 13.09.2007
Downloads: 2203
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
Brano kao da je isao kod Nedima na casove. Na ovo kompleksno pitanje iz naslova teme samo Nedim bi i mogao odovoriti, on se druzio sa korgovim inzinjerima i radio za Korg
![]() Kad muzicari shvate da im je sve sto rade smece i oko smeca, onda opletu po estradi, instrumentima, prodavacima, televiziji, pjevacima, vandlerima ... ali iz tog bijesa nekad nastane i dobra pjesma, koja i na gitari sa pet zardjalih zica dobro zvuci. |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
u par reci, nema korg raspon, dimenziju zvucne karte od 20eu. . sve je skompresovano, plasticno. lako je jedan udarac da bude isti, al kad sve to spojis par ACC drum perc i ostalo, dobije se to sto se dobije,. zguzvano. covece efekat i sound treba da nosiii. ovde mene slabo sta pogadja, posle odmora i sounda g1000 ovo je mrtvak. a kako sam tamo znao napraviti?
to ti je jednostavno dali namerno takav zvuk, tako da zvuci i jebi se. kupuj i daljee .. a najmanje je skupo to da ti daju da zvuci od cele klave!! opet kazem ima mozgova za njih ubija i zvuci i pa60 . . . .. to je vec zastoj u usima, u glavi. to je to sto cuju!!
Virus Bend (Samac-Modrica) Music studio Branoy BiH-Republika Srpska-Samac Facebook Brano Vujicic (Branoy) Promijenjeno od branoy (11.12.2014 u 02:58 sati) |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|