|
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
Nude mi se tri meseca starija za 1650 e dal da uzmem ? a sad sviram pa 1 x pro
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Mislim da cena može još malo dole za keš, ipak je to polovna klavijatura iako je stara samo 3 meseca. Što se tiče prelaska na Pa900, ista je, što se tiče tehničkih karakteristika bolja od Pa1x Pro, to se naravno odražava i na zvuk. Sad trenutno imaš hardverski jako kvalitetnu klavijaturu, mislim na kućište i dirke. Kod Pa900, očekuj slabiji kvalitet kućišta i dirki, sve ostalo, broj mesta za skladištenje, USB, daleko bolji ekran, ROM boje, RAM memorija itd. Je naravno na strani Pa900, prevelika je generacijska razlika između ovih sprava, a samim tim i kvalitet zvuka. Da imam para i da sam na tvom mestu, ja bi kupio Pa900.
Sledeći član vam se zahvalio calevh za ovaj koristan post: | Svirac bt (10.12.2014) |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 25.09.2005
Mjesto: Banja Luka
Downloads: 1751
Uploads: 18
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
Instrumenti: Pa3X, Dallape supermaestro
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Cini mi se da nije niko obavjestio, izasao je novi OS v 1.20 i naravmo Factory reset, prije par dana.
http://www.korgpa.com/support/produc...-software.html Novina: Global See page Fingered (3 Notes) Chord Recognition mode added. Fingered mode renamed to Fingered (1 Note) 2 Fixed velocity curve added 3 Tablet MIDI Preset added 3 SongBook Using the SongBook with external software 3 Musical Resources Revised Global file 3, Izmedju ostalog je vrlo lijepo, sto u Rec.soundu, kad radite sa semplovima i MS, display nije vise taman i zamracen , vec je sada osvijetlje, i vrlo pregledan, lakse vidljiv. Tablet Midi komuinikaciju treba tek osposobiti tj ispitati kako funkcionise. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 01.06.2008
Mjesto: Svedska a inace rodom iz Nis be!
Downloads: 1118
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Korg PA80
![]() |
![]()
Jel ima neko dobro nastelovan vocalist za pa900. KOj vocalist koristite vi na vase pa900 masine?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|