|
|
![]() |
#1 |
Godfather
|
![]()
Ja ne mogu da verujem ni da si ostavljao...
Ne bih mogao da ostavim klavijaturu ni bratu rodjenom, a ne tamo negde... Nikad opremu nisam ostavljao. Chak nisam hteo ni da je iznajmljujem, a da sa njom nisam ja, ili neko od mojih ljudi! I shta sad? Znash kolika ti je shteta?
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Alix buraze zao mi je sto ti se deslo,jebi ga ipak mi zivim od tih nasih skalamerija!meni se desilo nesto slicno,namontirao sam opremu i otisao da prosetam a do bine je bilo jedno pijano drustvo i kad sam otisao oni su valjda hteli da se slikaju pored klavijatur i neko je je prosuo pivo po njoj,ja kad sam dosao da sviram vidim kvasne dirke a posto je bio Pa50 u pitanju i malo nakosen na staalku sreca te mi nije dohvatio elektroniku pa sam kad sam zavrsio svirku okrenuo klavijaturu i iscedio ono pivo ali sta se desilo pre toga!Desilo se buraz da sam jednom slomio nos i da su oni meni slomili rebro kad su me sutirali dok nije doslo obezbedjenje pa smo posle igrali nogomet sa njima!Nikada ali nikada ne ostavljam vise opremu u lokalu jedino kad dodjem popodne da se namontiram!Zao mi je sto ti se to desilo i trebao si samo da kazes ovde da ti treba dobar za Pa50 dobio bi ga odma od mene brate
![]()
![]() |
#3 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 08.09.2005
Downloads: 47
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Pozz Alixe, staces napravices klav, ja nikad ne ostavljam, bio sam jednom ostavljo, ali sam premijetuo da ljudi docu i gradu ritmove sa klav, tako sam imao sa pa800 isto problema, docu ljudi i pokradese sve, ima i takvih...
pozzzz nebrini sredices |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Kao kod kuće
|
![]()
Stvarno zalosno kakvih ljudi ima,i kako vole da prkose.Ja na svu srecu jos nisam doziveo tako nesto,bilo je ono kad razbiju flasu ispred klavijature pa malo spricne na prednju stranu klavijature ali mi niko nije polijo.Desilo mi se samo da je moj kolega gitarista koji stoji sa moje leve strane zaspao stojeci i kako je krenuo da pada unazad zakaci mi klavijaturu i padne na zemlju,i on i moja klavijatura.Na svu srcu klavijatura nije bilo ama bas nista sem sto su se iskrivili svi dzekovi,posto je pala na dzekove.
![]() |
Favoriti |
Oznake |
upozorenje |
|
|