|
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 02.02.2008
Downloads: 140
Uploads: 1
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
Aha tako znaci. Znaci nista mi drugo i ne treba osim kopmletnih setova.
Jarane skinuo sam previshe ovih setova ima svasta. Kako nema niko set izvorne muzike. Da li to uopce postoji? Nisam Elvise u St. Louisu u Californiji sam ali to je isto. Oni malo vise imaju crnaca nego mi a mi malo stroziji zakon i helem to ti je isto. Zenu moras da milujes i da pazish i da joj govorish da draga. Ako kaze ja idem malo izadji sa drustvoj nase je da kazemo da draga i tako nekako a ako se suprostavish ona ode pa ti drzava sve odbi sa plate. Eto tako ti je to. Jednostavno |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 02.11.2006
Mjesto: chicago
Downloads: 964
Uploads: 2
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: guerrini dugmetara i pa 800
![]() |
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banovan!
|
![]()
Drug ako nisi resio problem javi se meni, imam ja za pa50 sta god hoces !
Imao sam ga kratko, ali sam zato bio svega i svacega nabavio ! Pozzzz islusaj zenu hehehe . . . |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Saobracajni Inspektor
|
![]() Citat:
eeeeeeee care to treba od prvog dana dovesti u red inace si ga na*ebo, to odma od pocetka sto kaze jedna moja drugarica (eto nema samo vax drugarice) "oš neš ko i neš" ili ti na nomalnom srpskom oš neš nemoraš hehehe a ono cico maco i da draga malo morgen, pa svaka voli da je stisnes ko pravo musko a ne ko neki pederko..... sta bi one nocu nekog baju a danju papucica e pa nemoze. Ovako, ima danju baju a nocu muzikanta hahahaha pa ujutro sve na prstima po kuci kaze da ga ne probudim jadan svirao celu noc umoran je ![]()
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Drugar foruma
|
![]()
Lepo si ti to ispraksirao za svojih 29 godina!!! Svaka ti cast!
A ono na prstima.... Ma kakvi prsti!!! Leti po kuci, pod ne dotice! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
praksa care..... sta da ti kazem jebiga ja evo 30 god dvoje dece stariji evo vec ide u skolu pa treba to izdrzati hahahaha
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
ljudi, nabavio, pa50, sad, sam, sta |
|
|