|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Pozdrav svima. Treba mi pomoc, na sve ritmove sam ubacio isti bubanj i bas ali mi ne izlaze isto. U glavnom meniju sam i odnos bubnja i basa sredio ali opet kao da nije isti bubanj na dva razlicita ritma. Sta da radim da mi isto izlazi bubanj? Dali se to radi u Edit Style, kako i gde tacno? Unapred hvala. Pozdrav svima.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 16.01.2008
Downloads: 1962
Uploads: 32
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 41 puta u 34 Postova
![]() |
![]()
A zavisi ti od ritma, recimo dobos u bubnja imas na tipki d, a imas ga i na e, i razlicit je na te dvije, a ima ga nas jos nekim mjestim, i u jednog ritma je radjeno da dobos udara na d, a u drogog mozda na e, i tako, ja sam sebi, to s dobosom napravio sto sam u setu stavio, ako mi bubanj udara ton e za dobos, a meni ljepsi dobos sa d, stavio sam takav dobos na e...
pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 16.01.2008
Downloads: 1962
Uploads: 32
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 41 puta u 34 Postova
![]() |
![]()
i ja zapetlja gore iznad, a valjda ces shvatit sta sam mislio, set od bubnja znaci ja sam u njemu promijenio sta mi odgovara za koji ritam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Dok si u STYLE PLAY pritisni MENU i onda od sve 9 kockice pritisni drugu u
drugu liniju, mislim da se zove TRACK ELEMENTS ili TRACK CONTROLS. Tu imas BASS DRUM i SNARE DRUM, pisace ti brojke od 1 do 3 na neke, stavi sve to na OFF, tu se tebi menja MAPA bubnjeva unutra.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
upravo tako za svaki bubanj imas tri basa i tri dobosa koja mozes da menjas kako zelis upravo tako kako je nedim opisao tu isto imas i jos neke opcije kao sto su da ti menja varijacije nakon sto stisnes fill i slicno videces malo cackaj i slusaj sve je tu......
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
ellite, pa1x, pro |
|
|