|
|
![]() |
#1 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
@Sale
A sta ce ti loop na drum roll... Pojacaj samo Decay malo vise i eto ti dugacak drum roll. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
MOzda je već pisano o tome, ima previše postova a malo vremena da ih sve čitam.
Imam pa3x 76, ver OS 1.1. Da li je neko radio upgrade os na ver 1.62.ili 1.63? HVala
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 19.05.2008
Downloads: 7
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 101 puta u 95 Postova
![]() |
![]()
Zar je moguce ovoliko gluposti na pa3
![]() Imam zadnji O.S............vec sam ranije pisao da klavijatura jednostavno nekad zaboravi OTS sound koji sam memorisao i na to mjesto postavi neki drugi po svom slobodnm izboru.......glupost nevidjena za tako skupu klavijaturu koju jos nisu rijesili. Nova situacija je sledeca........klavijatura nije upaljena bar 7 dana........juce ju upalio i ritam ne radi kako treba........umejsto gitare koju sam radio u gitar mod-u ubacio se neki fabricki brass.......i cak se iskljucio gitar mod.....pa bras lupa u krug neke tonove nigdje veze. Kad je izasao taj zadnji O.S. ..........vodi li neko racuna o tome........ili su jednostavno napustili sve........mozda zele da nas tjeraju da predjemo na pa4x.......ali to ce se tesko desiti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 05.10.2007
Downloads: 900
Uploads: 10
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 156 puta u 139 Postova
Instrumenti: Korg Pa4x 76
![]() |
![]() Citat:
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 06.02.2006
Mjesto: USA
Downloads: 283
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 14 puta u 14 Postova
![]() |
![]()
Ne znam o kakvim problemima pričate ... Nikad nikakvih velikih problema nisam imao ni sa PA3 a ni sada sa PA4....
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|