Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Kompjuteri I Produkcija > IT Sektor > Mobilna telefonija

Mobilna telefonija Sve o mobilnim telefonima i njihovoj propratnoj tehnologiji

Odgovor

Alati tema Display Modes
Star 09.11.2014, 03:47   #1
zeljko_mo
Vredan član društva

zeljko_mo's Avatar

Registrovan/a dana: 17.01.2009
Mjesto: MoStar:)
Godina: 37
Downloads: 557
Uploads: 2
Rekao HVALA: 26
Zahvalili mu 23 puta u 17 Postova
Instrumenti: sve!
zeljko_mo befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
zeljko_mo pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

evo pošto sam ja dosta radio sa mobitelima i prodavao, evo malog prijedloga. Pogledaj malo druze na Antutu Benchmarku, u top 10 mobitela u svijetu po karakteristikama, 4 je Xiaomija...
jest da zvuci glupo i ocrtano i "kinez" ... al jede djecu, Mi4 model, dosta jeftiniji od modela koje si nabrojao, a jednako dobar ako ne i bolji... pogledaj malo, procitaj... i cisti je android na njemu, nema google shita da ti ram memoriju uzima bezveze, ima bolju kameru, cak i 4K snima (4x vecu od fullHD-a) i otvor blende od 1.8 ( pri slabom svijetlu puno bolja od s5 i g3), prednju kameru od 8Mpix ( 2.1Mpix imaju s5 i g3), 3GB Ram memorije, Quad core 2500 MHz, Qualcomm Krait 400, 64GB prostora, baterija je malo jača od s5 i g3 (3080mAh, naspram 2800 i 3000, ali ima malo manji ekran, pa ce dosta duze trajati) 5"... Grafika im je svima jednaka Adreno 330.... ali uzevsi cijenu od 400$ ...
nezovu ga djaba ubica
ljudi se dosta boje "kineza" jer vecinom ovo sto kod nas ima su kopije... ovo je brendirani kineski mobitel i najprodavaniji u kini...
sretno u kupnji
Star 10.11.2014, 00:32   #2
yamahapassion
Moderator

yamahapassion's Avatar

Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5217
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
yamahapassion befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Sto se tice iPhone-a o njemu sam razmisljao, ipak 700e nije malo (za iphone6) e sad, ne znam da li bi bas bio Miran 2 godine, i kakvo bi stanje bilo sa baterijom, koliko bi vremenski mogla da drzi dok totalno ne propadne... Nekako mi se ne svidjaju te specifikacije, a sa druge strane sta ti vredi i 3gb memorije, ili Kamera od 20mpx ako to nije iskoristvljivo u praksi... Ne bezim ja ni od egzoticnih marki tipa huawei, Lenovo ili tako nesto, posto verujem da to nije nista manje kvalitetno od jednog npr.samsunga ili sony-ja... @Zeljko: bas cu pogledati tu marku telefona da vidim specs. i koja je cena ovde kod mene, i ne cimam se nista ako pise "made in China", sta ima danas sto nije iz kine hehe...
Star 10.11.2014, 02:40   #3
Yikwo
Vredan član društva

Yikwo's Avatar

Registrovan/a dana: 14.12.2013
Godina: 29
Downloads: 35
Uploads: 0
Rekao HVALA: 28
Zahvalili mu 16 puta u 16 Postova
Instrumenti: Korg Pa3X
Interesi: Automobili , Klavijature
Yikwo ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Specifikacije iPhona i bilo kog drugog telefona ne možeš da uporedjuješ, zašto ?
Zato što iPhone radi na odlicno optimizovanom iOS-u koji Apple pravi eto iskljucivo za svoje telefone koje kao sto svi znamo nema puno ...sa druge strane android se koristi na milionima uredjaja lose je optimizovan i sam po sebi je pun rupa ...
iPhone sa 1gb rama ce raditi brze , fluidnije i stabilnije od bilo kog telefona koji radi na androidu sa 3gb rama ...

Cekaj Vaxtera da ti se javi on se sigurno bolje razume od mene u ovu tematiku, ali ja sam pre nesto vise od 2 godine kupio iPhone 4s i jos uvek sam "miran"
Yikwo je offline   Reply With Quote
Star 10.11.2014, 03:01   #4
zeljko_mo
Vredan član društva

zeljko_mo's Avatar

Registrovan/a dana: 17.01.2009
Mjesto: MoStar:)
Godina: 37
Downloads: 557
Uploads: 2
Rekao HVALA: 26
Zahvalili mu 23 puta u 17 Postova
Instrumenti: sve!
zeljko_mo befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
zeljko_mo pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

drug, nemas XIAOMI kod nas na evropskom trzistu, jedino narudzbom preko ebaya iz kine, al procitaj o njemu slobodno... a iphone je dobar, mada 700€ za telefon meni barem je bacanje para...
i evo kao sto upravo pričitah, Xiaomi je treca marka u svijetu, poslije samsunga i apple-a, lg i lenovo cetvrti i peti...
Star 10.11.2014, 06:16   #5
yamahapassion
Moderator

yamahapassion's Avatar

Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5217
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
yamahapassion befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Sad ste me bacili u razmisljanje

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 03:27

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije