|
|
![]() |
#1 | |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 11.05.2014
Mjesto: Toronto
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 8
Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova
![]() |
![]() Citat:
Kao sto rece "keyboards" svaki model je razlicit na svoj nacin pa ko voli nek izvoli.....
https://soundcloud.com/dragan-ptr https://www.facebook.com/dragan.ptr Promijenjeno od DrPtr (13.09.2014 u 15:29 sati) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 17.06.2006
Mjesto: Vinkovci
Downloads: 890
Uploads: 7
Rekao HVALA: 53
Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova
Instrumenti: Yamaha Genos
Interesi: Uživati u životu
![]() |
![]()
Ljudi moji, po mom skromnom poznavanju tehnike, mislim da mi ni jedan od spominjanih aranžera neće donijeti više posla ili para... Prije 5,6,7,8 godina svi smo komentirali tadašnje zvijezde među njima, i do danas bavimo se istim poslom i dalje komentiramo,ali naše mušterije kojima sviramo to uopće ne zanima i ne vide neku razliku...Normalno da bi volio svatko od nas imati najnoviji model, ali odnos uloženog i dobivenog i nije baš realan...A i prati nas ovo nevrijeme neimaštine na ovim prostorima ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Par puta u postovima čitam, "Pa3X najbolji aranžer na marketu, trenutno najbolja klavijatura aranžer, itd", jel' zaboravljate da je izašao Yamaha Tyros 5?
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
Registrovan/a dana: 23.12.2012
Mjesto: Okolina Kolonije
Downloads: 159
Uploads: 12
Rekao HVALA: 58
Zahvalili mu 177 puta u 164 Postova
Instrumenti: Korg Pa600, Yamaha MotifXS6, Yamaha EMX5000, EV1503, Shure PG30...
Interesi: Druženje, muzika....
![]() |
![]()
calevh : Ponovo ide tema off topic, Uzoženo - Dobijeno. Ako ja sa aranzerom za dva, tri dana mogu da izadjem sa bilo kojom zvezdicom ili zvezdom i tako ga sredim da mogu da ispratim njegove sve pesme i to naravno super da zvuči ... odlično poredjano da glava ne boli, znaci da za taj aranzer imam materijala, mogu da ga sredim kako mi je volja a pri tome zvuci odlicno, sto verujem da Pa3xLe može ( kao i Pa3x) onda je OSIM CENE stvar resena. Korg još uvek potkrepljuje brdo materiala na našim download sajtovima, i kao najzastupljenija kod nas na trzistu, verovatno ce se dugo dugo kupovati.... Pa3xLe me iskreno nervira zbog njegove širine i necu ga nikada kupiti, (pre bih uzeo Pa3x) ali budimo realni, Pa3xLE ima svoje mesto na trzistu ( ne samo EX Yu)...
![]() |
Favoriti |
|
|