|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 11.01.2008
Mjesto: Novi Sad
Downloads: 115
Uploads: 2
Rekao HVALA: 22
Zahvalili mu 116 puta u 110 Postova
Instrumenti: Kurzweil Forte 7, Yamaha Montage 6, Kurzweil PC3K6, Kurzweil PC3
![]() |
![]()
Gm----------------------
Andjele moj, ne ljuti se -Dm/F---------- kako sam mogao da znam ----------Gm---------- da cu te sresti konacno -------Dm/F-------- da i ti nisi samo san -------Es-------------- i zato ne pitaj me, ne B------------------- bolje da ne znas sve F----------Es---F moj andjele ---------Gm------------ Andjele moj, radoznali --------D/F------- puno mi toga falilo ---------Gm-------- to sto bi tebe hladilo ---------Dm/F------- mene je samo palilo --Es-------------- i zato ne pitaj me, ne B---------------------- bolje da ne znas sve -----F--Es---F moj andje...le Ref. ----------B---------------- Ja svega sam se nagled'o ----------F-------------- dok tebe nisam ugled'o ---------D--------------- i svasta sam se naslus'o ----------Es----------Es/F dok tebe nisam poslus'o -------B-------------- Al ti si me promenila -----------F-------------- dobrotom me povredila -----------D-------------- da ja sam ostavljao sve --------Es-------------- al tebe necu nikad, ne ------B andjele
Sledeći član vam se zahvalio beronjan za ovaj koristan post: | Pronix (28.09.2014) |
Favoriti |
|
|