|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
E interesuje me kad editujem ritam, npr varijacija 3 mi je tisa od varijacije 4, udjem u record style, i tamo kad odem event edit, na varijaciji 3 mi je sve na 90 a na varijaciji 4 je 127, jel postoji sansa da se smanji to 127 a da ne idem jedno po jedno, nego sve kolektivno?
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
i meni je tako isto na pa80......jedna varijacija jaca a druga tisa.........
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Hehehe...Pa sto ne pitate ljudi
![]() 1.Odaberes ritam koji zelis da editujes i udjes u record. 2.Ides na Menu 3.Biras opciju Style Element Track Controls 4.Imas tu na prvoj strani Sound Expresion i pazi dalje 5.Onda stisnes dugme varijacije 1 ili Var2 ili koju vec zelis da smanjis ili pojacas i editujes imas povise svake trake tockic na kome mozes da povecavas ili smanjujes jacinu trace,znaci ne klizac nego tockic!ako smo uzeli bubanj na prvoj varijaciji 110,na drugoj 120,na intru 90 i tako podesis sve redom po trakama i po varijacijama i usnimis preko scrola na write style! E pazi dobar fazon!!! 6.Ako zelis da ti jedna traka bude ista na svim varijacijama,intru,fill-u i edingu onda izaberes zeljenu jacinu na bilo kojoj varijaciji ili fillu za zeljenu traku i ides u scrool i biras opciju Copy Expression on te pita zelis ne sve trake ili odvojis samo one koje zelis i tako usnimis ritam posle na write style! Nadam se da sam bio od pomoci ![]()
Marco Promijenjeno od Marco7 (21.02.2008 u 11:39 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Početnik forumacije!
|
![]() Citat:
Veeeeeeeliki pozrdav Marco - Rade ! |
|
![]() |
![]() |