|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 16.01.2008
Downloads: 1962
Uploads: 32
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 41 puta u 34 Postova
![]() |
![]()
Pozdrav svima, zanima me posto imam dx11 i imam neke terce na njoj, al ne znam napravit vise od te cetiri - chord 1, chord 2, chord 3, chord 4, e sad recimo na chord 1 ako imam za f mol, chord 2 za g mol , chord 3 za a mol, chord 4 h mol, i sad mi treba isto i d mol, treba mi e mol- naprimjer a ne mogu imati...
Ja mislim da ja te terce radim na pogresan nacin, jer mi se cini i cuo sam da yamaha moze imati sve terce, pa ako neko zna nek mi objasni kako se prave? Pretpostavljam da se u performance nekako moze od chord 1 napravit sve terce, neki transpose il nesto slicno, ali ja to ne znam. Ako itko zna nek pomogne, imam yamahu dugo, a to nikako nisam sredio... Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
![]() |
![]()
Pa nije moguce da niko ne zna kako se prave te terce na yamahi....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Zdravo ,da ti ja malo pomognem oko terci.Ostale terce možeš napraviti u performansu i to tako da staviš 8 istih boja i prva boja ti je preko cjele klavijature to je c-2 do g 8,e sad ostalih sedam boja staviš tako da je svaka boja dugačka približno po tri tipke znači malo računaš gdje ti dojde jedna terca i samo za molsku daš +3 ili +4 i tako dalje i tako dalje.
Za dursku sve isto samo da stavljaš -3 pa do -5. Ako ti još nebudne jasno samo pitaj ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
![]() |
![]()
Mislim da sam razumio, a ne moze se znaci u performansu uzeti chord npr1 ako je on a mol i od njega da nesto stisnem ko neki transpose pa da uradim g mol, to znaci ne moze???
A mislim da sam razumio kako ovo treba sto si rekao splitujem svaku boju pa koja odgovara na +3 ide dok pase, pa kad treba +4 tad novu (isti registar) boju i opet onda +3 i tako dok ne dodjem do kraja, aha. Hvala pokusat cu |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banovan!
|
![]()
Tako je
|
![]() |
![]() |
![]() |