|
|
Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 17.09.2012
Mjesto: Vrnjacka banja
Downloads: 78
Uploads: 3
Rekao HVALA: 12
Zahvalili mu 46 puta u 41 Postova
Instrumenti: Korg Pa5x 61,Novation Sl 61 Mk3, Roland E 96, vArranger2, Giglad i mnogo VST-ova.
![]() |
![]()
Za ovo drugo pitanje:moras uraditi loop svakog sempla u wav editoru, a za prvo pitanje sacekaj da se malo razdani pa cemo videti.
Dodato: isprobah sad malo neki slajd bas koji ja imam, i da potrebno je na kraju dole u editoru Release postaviti na 25.0k ms, medjutim desavalo mi se naprimer kod bubnja na cras cineli da klavijatura ili aranzer salju note off kontrolu pa je potrebno filtrirati controle u kontakt skripti da nebi dolazilo do prekida nakon pustanja dirke. Promijenjeno od pekilik (20.06.2014 u 10:12 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Pozdrav kolega. Da li mozes malo da mi objasnis kako da odradim loop svakog sempla, pa cu ja posle da radim posebno za svaki?
![]() Sto se tice ovog drugog za slajd i to, probao sam na 25k ms da stavim, ali nista, isto kao i pre. Nista se ne menja. Sve je ostalo isto kao i pre. Koliko sam razumeo iz tvog posta, treba "nesto" da se filtrira. Kako se to radi, pa da probam i sa time da odradim, mozda se onda resi problem? ![]() Pozdrav i hvala unapred ![]()
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 17.09.2012
Mjesto: Vrnjacka banja
Downloads: 78
Uploads: 3
Rekao HVALA: 12
Zahvalili mu 46 puta u 41 Postova
Instrumenti: Korg Pa5x 61,Novation Sl 61 Mk3, Roland E 96, vArranger2, Giglad i mnogo VST-ova.
![]() |
![]()
evo postavicu slike jednog loop-a harmonike kod mene, savet je da loop uvek pocne i zvrsi se na istom mestu na amplitudi, ali nece to uvek raditi za ovo treba dosta iskustva, nekad ces morati eksperimentisati sa duzinom loop-a da bi bilo dobro.
![]() e ovde jasno mozes videti sta da uradis da bi filtrirao: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|