|
|
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Probaj Write Global-Auto select setup tako ti pri svaakom paljenju klavijature izabere ono sto si sacuvao aautomatski
![]()
![]() |
#2 |
Drugar foruma
|
![]()
Brate nije to u pitanju sad sam probao ali nije mi uspjelo da sacuva.Isto bih da memorisem ASINGABLE SWITCHES.da mozda nije neso u pitanju oko LOCK strane u GLOBAL-u (GENERAL CONTROLS)?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ja na Pa1 usnimim global i obavezno auto select global i sacuva mi svaku promenu!A katancic u globalu ti je da ti assignable ostane isti kad menjas ritmove!Znaci nastelujes i zakljucas i tako kad promenis ritam assignable ti ostaje isti
![]() |
#4 |
Drugar foruma
|
![]()
Provalio sam.Sacuvava se zavisno od preformanse pa sam postavio na 1. preformansu podesen parametar i sve je ok.samo jos da provalim kako da memorisem ASINGABLE dugmice da mi imaju nekakvu funkciju odmah pri ukljucenju.HVALA PUNO MARCO.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BANANOVAN na sopstveni zahtev!!!
Registrovan/a dana: 06.12.2004
Mjesto: Sabac
Downloads: 688
Uploads: 14
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 42 puta u 39 Postova
![]() |
![]()
Isto na prvi performans, Menu, pa Pad Assign.Switch, pa Switch tab...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Nema na cemu brate,tu samo da se pomazemo i razmenjujemo iskustva
![]()
![]() |
#7 |
Drugar foruma
|
![]()
Hvala jos jednom.mozda nije lijepo da odmah trazim,ali da li neko od vas ima nekih narodnjackih ritmova koji ostavljaju utisak zivog orkestra,ili da otvorim drugu temu za to?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
http://www.yu-midi.com/forum/downloa...do=file&id=647
Imas tu nekih rumbe koje stvarno zvuce kao zivi orkestar!Da ne vidi ona i one od amadeusa stvarno zvuce sirovo kao da je ceo band!
![]() |
Favoriti |
Oznake |
pa800, sitnica, vezi |
|
|