|
|
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 26.01.2013
Mjesto: Zagreb
Downloads: 323
Uploads: 32
Rekao HVALA: 85
Zahvalili mu 20 puta u 19 Postova
Instrumenti: Harmonika (Guerrini Superior 2), klavijatura (Korg pa 800 i korg pa 600)
Interesi: Glazba
![]() |
![]()
Velja
Obrisao sam vec sve i dogodilo se isto kada jsam je upalio praznu. Isao sam ponovo, pa ucitao s korgove stranice backup i os, ali dogada se ista stvar stalno. Imao sam vec ovih problema kad sam slagao ritmove, i onda kao da se odjednom smirilo, i sad sam isao jednu boju dodavat, i jos te neke slagat, i opet isti problem... Nikola To vidim i ja da pise, ali kako da izadem, dali sam usao u nesto sto ne treba, neznam zbunjen sam, ne razumjem se bas u klavijature posto sam harmonikas inace... Sta je najbolje od svega, nisam ucitavao global sa ni jednog seta, osim ovog sa korgove stranice sto je u backupu... ![]() Promijenjeno od makl (23.04.2014 u 00:26 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 03.03.2012
Mjesto: Jugoslavija!
Downloads: 522
Uploads: 9
Rekao HVALA: 71
Zahvalili mu 33 puta u 30 Postova
Instrumenti: VSTi, Korg Triton Le
Interesi: Muzika, Voznja
![]() |
![]()
Ja ne posedujem aranzer jer sviram workstation, pa ne znam bas tacno, ali mislim da se izlazi na EXIT ili se jos jednom pritisne RECORD.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 24.02.2011
Downloads: 97
Uploads: 0
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 14 puta u 12 Postova
![]() |
![]()
ako si obrisao SSD i instalirao ponovo fabricke postavke , i ponovo ne valja onda ako sam razumeo ti si presnimio preko fabrickih Style(Ritmova) koji su default zasticeni , snimio si neke svoje, e tu bi i mogao da bude problem , trebas pre ponovnog usnimavanja fabrickih uraditi ono sto si uradio kad si preko njih snimao svoje tj. otkljucati zastitu presnimavanja na te fabricke ritmove , zato sto su tvoji sad zakljucani umesto njih i fabricki nemogu da se postave , i tvoji ritmovi ostaju kao fabricki i stoga se mozda sve to i desava.Poz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
Instrumenti: Harmonika (Guerrini Superior 2), klavijatura (Korg pa 800 i korg pa 600)
![]() |
![]()
Zaki imas li skype ili fb, mislim da nije do toga, jer ja jesam stavljao svoje preko tvonickih, ali sam onda sve pobrisao i vratio orginalni tvornicki backup i os, koji sam preuzeo sa korgove stranice. Medutim ista se stvar dogada...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 14.04.2014
Mjesto: Petrinja
Downloads: 42
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 12 puta u 12 Postova
Instrumenti: Yamaha
![]() |
![]()
sve pobriši,formatiraj SD karticu,stavi novi os i onda opet stavi što treba,i kao što kolega zaki kaže,neznam jel na korgu ima da se zaključaju ritmovi,al probaj kad digneš novi OS otići i vidjet jesu oni tvoji ritmovi što si nasnimavao na tvorničke tamo il su Defaultni,ako su tvoji onda to moraš pobrisat pa opet novi OS.
i Virusa u klavijaturama nema,to su babske priče,mogu samo postojat loše konvertirani ritmovi koji šalju krive podatke pa klavijatura poblesavi. |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio leon.pezic za ovaj koristan post: | makl (24.04.2014) |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 24.02.2011
Downloads: 97
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 14 puta u 12 Postova
![]() |
![]()
Evo pisao sam 5 min i kad sam trebao poslati post vec me iskljucili sa log in, i ponovo sam logovao, ali da sad skratim, Ukljuci klavijaturu, default je Style Play, zati pozoves funkciju "DISK",zatim ides na Page 9,to je Disk:Util2, selektuj ;Fact.Style protect:On, Kruzicem Tempo/Value malim zakretanjem na levo podesit ce style protectyon na "OFF", i sad vise ti ritmovi nisu zasticeni jer softwer ne prepozna razliku izmedju tvojih i originalnih i smatra da su to fabricki jer su zasticeni.kad to uradis probaj postaviri fabricke postavke, ako i dalje nij dobro ond servis.Sretno i poz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
![]() |
![]()
Sve sam brisao, pa ponovo ucitavao resurse (sve preuzeto sa korgove stranice), probao sam 3 seta, svoj i jos dva, medutim na svima se nakon kratkog vremena dogada isti problem, a to je da se sve zablokira. Izgleda da je do elektronike, vidjet cu sutra dali i na backupu busde radio iste probleme, ali neznam vise sta bi napravio, ocito je neki kvar, nesto ocito ne valja...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|