|
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
Znaci izneti istinu da je neko od nas ovde prevarant. I to uz dokaze je uvreda?
Evo jos jedna stvar. Zeljko tvrdi da sve ono sa drugog foruma je veoma javno. Evo pozivam sve vas da odete tamo pa da probate da nadjete te prepiske. Nema ih. Sve je to on zataskao. Ali ljudi sacuvali. Isto kao i priznanice o uplatama. Sve ce mi poslati pa cu da okacim ovde. Ako me njegovi pajtasi moderatori na banuju do tad zauvek kao sto je bilo na drugom forumu zbog istih ovih stvari. |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
@jtodorov......
ma je*o kutije..... bolje da nisi ni pito za njih.. ![]()
#3 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Hahahahahah... dobar si.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Godfather
|
![]()
1) Nemam pametnija posla nego da po ceo dan čitam šta vi pišete.
Da li je Hare ovo video ili ne, ne znam. Ovo je njegov podforum. 2) Temu zaključavam, a za kasnije ću razmisliti šta ću, tj. kada stignem temu da pročitam kako treba.
#5 |
KRVAVI
|
![]()
Evo ovako cemo, od sad pa na dalje i ubuduce...
Da se ne bi pisalo po forumu ko ima privilegije a ko ne, i Marjan i Tranzit ce biti banovani dok se ne smire strasti. Jednu temu sam vec zakljucao zbog toga i opet se ponavlja ista prica... Za nauk drugima, ubuduce ce oba clana ovakvih rasprava kao u ovoj temi biti banovana bez razmisljanja i obrazlozenja... Svaka cast svakome na znanju ali ovakav nacin komunikacije izmedju clanova na forumu vise nece biti dozvoljen. Hvala na razumevanju...
don't worry,be happy,and drink 'ladno Jelen pivo! Promijenjeno od neconix (10.04.2014 u 11:50 sati) |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio neconix za ovaj koristan post: | jmikulc5 (07.07.2014) |
![]() |
Favoriti |
|
|