Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Razglasi i ozvučenja > Mixeri

Mixeri Sve o miksetama

Alati tema Display Modes
Star 25.03.2014, 16:50   #15
zox2003
Vredan član društva

Registrovan/a dana: 06.02.2006
Mjesto: USA
Downloads: 283
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 14 puta u 14 Postova
zox2003 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Neko je pitao u vezi A&H I memorisanja Gain-a. S obzirom da imam QU-16 ja cu da odgovorim:
QU-16 memorise gain koji je digitalno kontrolisan ..Znaci nije klasican analog potenciometar za ustimavanje gain-a. A&H koristi infinity potentiometar koji kontrolise "digitally controlled attenuator" ili u prevodu-digitalno kontrolisan atenuator . Znaci vrednost gain-a I sam gain se memorise u sceni. Gain ostaje fiksan pri sledecem paljenju miksete i nema onog problema da se potenciometar pomerio pa se gain promenio.

Poz

U potpunosti se slazem sa konstatacijom da je apsolutno apsurdno pricati o "dobrom" mikseru ako su kutije lose... U stvari to vredi za svaku komponentu sistema a kutije su zavrsnica koja treba da omoguci da kvalitetno obradjen audio "izadje" kao takav.... U mom slucaju imam na izboru mnostvo kutija na kojima mogu da testiram od "powered" kutija tipa PRX serije ili DSR,DRX,K.... do JBL line array-a.

Promijenjeno od zox2003 (25.03.2014 u 16:55 sati) Razlog: Dodano
zox2003 je offline  

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Isključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 00:36

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije