|
![]() |
#191 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Ne vidjeh, imas pravo. To ce onda, cini se, biti malo poteze, morace do Zagreba jer se plasim da ta prodavnica u Čakovcu, mora i sama da kupuje uredjaje, pa joj je taj Tyros 5 malo poskup, da bi stajao Boga pitaj koliko dugo u radnji.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.807 puta u 1.355 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]() Euro Unit je ovlašteni distributer za Yamahu u Hrvatskoj ( a i malo šire). Poslovnica u Čakovcu je samo jedan od njhovih dučana pa tako nema nikakve razlike stajao Tyros5 tamo ili u Zagrebu. Pored toga, ionako ga neće nitko kupiti jer je razlika u cijeni koji ima Euro unit za četvrtinu skuplja nego u "ostatku svijeta". Naručim iz Thomann-a istu takvu, dobijem garanciju tri godine (kod nas je godinu dana) i za 25 eura shipinga imam "ljubimca" s dostavom na kućna vrata. ![]() Dražene, dobro došao na forum. "Klub obožavatelja Yamahe" se lagano povećava, to je dobar znak. Pogotvo mi je drago čuti što si svirao KN6000 jer sam se i ja dugo godina "družio" s ovom firmom. Kad bi slučajno ponovo proizveli novi model, kupujem ga na neviđeno. Friška informacija iz ZG dučana je da će krajem travnja doći ogledni primjerak Tyrosa5 .... Što reći? Sve je rečeno samo po sebi. Ako si nestrpljiv ( a vjerujem da jesi) predlažem ti da odeš do Graza i probaš klavijaturu. Uostalom, to je relacija kao da ideš do Zagreba. Do tada, pitaj ovdje sve što te interesira u vezi klaviajture jer ju par članova već koriste i siguran sam da ćeš dobiti kvalitetan odgovor. |
![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Zar je jos tolika razlika u cijenama muzickih instrumenata u Hrvatskoj u odnosu na ostatak EU ? To vec ne bi smjelo toliko drasticno da bude. Obice im se o glavu. Pogotovo ta blizina Graza je vrlo opasna za prodavnice muzickih instrumenata u Hrvatskoj, koje imaju nesrazmjerno visoke cijene.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Super-Moderator
![]() |
![]()
To nije slučaj s ostalim instrumentima, oni su negdje u rangu europskih. Zašto T5-61 košta oko 37000 kn (5000 eura)? To treba upitati trgovca koji ju prodaje.
Lako je za Graz. Tu je online kupovina koja je kod tehničkih stvari uobičajena, sigurna i konkurentna. Promijenjeno od casper (25.03.2014 u 15:17 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Hvala na dobrodošlici, a šale su uvijek dobro došle!
Našao sam music shop u Sloveniji gdje mogu probati klavijaturu i cijena je ok (dosta niža nego kod Thommana), a i na pola puta mi je do Graca. Vidjet ću koliko daju garanciju na klavijaturu i dali se isplati naručiti kod Thommana za par sto eurića za dužu garanciju. Slijedeće subote idem da isprobam pa će biti sigurno i pitanjca od mene. Euro music mi je 10 min. vožnje, ali kad nemaju Tyrosa 5 i nisu znali kad ga budu imali u ponudi. A što se tiće Technicsa (za Caspera) da izbace novu klavijaturu, sigurno bi bila moja. Svirao sam od KN 2000 pa sve modele redom do KN 6000. |
![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 25.10.2005
Mjesto: USA
Godina: 54
Downloads: 930
Uploads: 15
Rekao HVALA: 162
Zahvalili mu 114 puta u 108 Postova
Instrumenti: Yamaha psr A-5000
![]() |
![]()
Tyros5 narucen!
Stize za paar dana! ![]() pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Super-Moderator
![]() |
![]()
Wooow, bravo.
Sad još da promijeniš nick i to je to. Kako sad dočekati da dođe taj dan ... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Odomaćeni član
![]() |
![]()
Haha
Caspere sta da stavim bice sve ukupno Tyros-8 ![]() ![]() Trojka ostaje kod mene sve dok ne izadje konacni UPDATE za taj famozni Expansion creator. Dodato: Kao sto sam i predpostavljao,nece biti kompletna dok ne urade upgrade za ""expansion menager"". Svi samplovani Custom voices I Drums pasu,njih prekonvertuje bez problema,ali sve sto je interno u Customu za sada nemoze. Sve u svemu Odlicna klavijatura! Pozdrav! Promijenjeno od tyros2 (10.04.2014 u 01:47 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Super-Moderator
![]() |
![]()
Zastupnik za naše područje je ipak korigirao cijenu.
![]() Utvaram si da sam ja dijelom zaslužan za njihov potez i da su pročitali moj post br. 277 u ovoj temi. ![]() Trenutna akcijska cijena za Tyros5-76 je 29 115 kuna (oko 3800 eura) i može se reći da je ona u skladu s ostatkom trgovina u EU. Štoviše, to je vrlo interesantna ponuda koja je možda i među najnižima koje sam do sada vidio. Predpostavljam da se u toj cijeni ne nalazi RAM i zvučnici. P.S. Tipfeler gdje piše "kays" umjesto "keys" je vjerojatno vezan uz kajkavsko govorno područje. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Odomaćeni član
![]() |
![]()
Evo I od mene da napisem nesto ...
![]() Nisam nigdje nasao objasnjenje ,ili sam previdio,uglavnom za one koji posjeduju vise setova za T4 ili T3 a zele da ih ubace u T5,kad sejvaju taj set obavezno I ritmove koji rade na principu tih custom voices kopirati u isti folder.Tek onda ubacimo sve to zajedno u Expansion menager. Na taj nacin ritmovi ce raditi normalno ukoliko su sastavljeni od voices I drums iz tog PACK-a! Ako ne uradimo ovako,onda ce se svaki ritam morati "stelovati" rucno! Ukoliko neko ima nekih pitanja u vezi Petice neka pita slobodno.Ako sam u mogucnosti odgovoricu! Pozdrav! Promijenjeno od tyros2 (24.04.2014 u 02:19 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|