Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Kompjuteri I Produkcija > Produkcija i postprodukcija

Produkcija i postprodukcija Snimanje, obrada, miksanje i masterovanje zvuka

Alati tema Display Modes
Star 21.03.2014, 15:32   #23
djlabomi
Vredan član društva

djlabomi's Avatar

Registrovan/a dana: 06.04.2009
Mjesto: Serbia
Downloads: 690
Uploads: 0
Rekao HVALA: 48
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: klavijature
Interesi: sport, multimedia
djlabomi befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Baš tako! Kao pile u k"#&ine. Ali, dobro. Ako ovo nije temeljan pristup problemu, ja ne znam šta je. Usput. čini mi se da smo "postovali" u minut.
Ako koristim 1818VSL+03D sa ADAT-om, imam kompletnu softversko-hardversku podršku. Za ono što mi primarno treba. Mogu da koristim 03D kao mikser, mogu da koristim soft mix. uz VSL1818 i istovremeno multitrack snimanje plus 8 kanala sa ADAT-a na 03D.
Ako bih se odlučio za FireStudio Tube + 03D bez ADAT kartice, gubim mogućnost istovremenog softverskog miksa i multitrack snimanja ili grešim? Sa druge strane, dobijam mogućnost da imam ekstra kvalitetnu komponentu za uživo nastup, zbog 16 kvalitetnih preampa. Sa 1818VSL imam 8 takvih ulaza, što je opet meni dovoljno, uz ADAT na 03D. JEdino što u toj varijanti ne bih smeo da prodajem 03D, jer mi tu stoji i 8 kanala za snimanje... Ufff...! ´Ajde da se malo presaberem. Ovog časa nisam 100% siguran kojim (racionalnim) kriterijumom da se rukovodim. Otišlo se predaleko.
djlabomi je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 22:22

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije