Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Slobodna zona > Svaštara

Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto...

Alati tema Display Modes
Star 16.02.2008, 14:06   #11
Alix
Stvarno kod kuće

Alix's Avatar

Registrovan/a dana: 14.02.2006
Mjesto: Ispod Kestena
Downloads: 363
Uploads: 2
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 19 puta u 17 Postova
Instrumenti: Žene
Interesi: Kompjuteri,RC sistemi,Videonadzor
Alix ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Alix pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Evo iz izkustva šta ja mrzim...Al ono iskreno...

---kad dođem u kafanu da slušam muziku a ono fajlaš glumi da svira....
---Kad vidim da sviraju katastrofalni muzičar a narod viče---jaaaj ubiše ljudi kako su dobri...čobani....
---Kad mi dođe klošar pijani il neki poznanik pa stalno dosađiva da mu odradim naručbe za džabaluk...
---Kad ne mogu naštelati ozvučenje i zvuči "kaj talefon"
---kad mi se pjevač Buco napije i ispadne mu mikrofon (jadna glava mu sva iskrivljena)
---Kad započnem pjesmu u A-molu (sa stringsovima) a pjevač započne iz H-mola pa onda ne može da odpjeva iz te intonacije...
---Kad mi usred svirke dođe gazda i kaže: Smanjite se,malo ste preglasni
---Kad mi dođu seljaci u kafani i pitaju:jel mogu ja šta da odsviram---E pa možeš P$%&u svoje matere...Donesi svoj instrument
---Kad pjevač ne prati ritma i bajagi ne pravim mu “original prelaza” a u suštini on ne prati takt
---Kad mi se pjevač narolja ko stoka a ja ko magare moram komplet ozvučenje da pospravljam
---Kad treba uzeti pare za ozvučenje a drugi se članovi bune…Pa sledeći put donesite svoje i kasirajte
---Kad mi pjevač kaže:”Daj dodaj eho” a suštini eho odvaljuje al on ne ume da pjeva
---Kad mi se disk u Tritonu pokvario pa nisam imo SOLO boja…Komplet tezga samo sa PA1X…jaaj…
---Kad pjevačivca dođe nenaspavana I smrdljiva---Ljudi Bogami živa istina…Nama se desilo lani na svadbi.Neću reći imena,krave se hebavala ko koza i onako neokupana došla na svadbu da pjeva.I gazda došo I psuje sve sa neba-ne izpušta ništa,kolji đavo smo ovo doveli a zacjepili cifru za tezgu…A ona mrtva hladna a smrdi da joj ni magarc nebi prišo blizu…

Eto iskreno gore stvari koje najviše mrzim u svirci…A ima tu I mnogo koje volim…Al nije to smisao teme…Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu...
Alix je offline   Reply With Quote

Favoriti

Oznake
mrzim

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 19:57

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije