|
![]() |
#23 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
4pa1x .....potpuno se slazem s tobom jer niko nemoze da ti uradi do ti sam ono sto ti treba evo jager je dao set koji je odlicna osnova za nadgradnju i svako ko se malo potrudi napravice od njega za sebe set kakav niko nemoze da mu uradi... pa ajte ljudi treba se samo malo potruditi a za ono sto neznate kako samo pitajte ima UVEK neko da vam pomogne. Ja pre cetiri meseca nisam imao pojma oko pa800 ali uz dosta rada i pomoc prijatelja i kolega sam naucio mnogo. Tako da ako mogu ja moze svako. E sad najlakse je dajte set pa ga ucitate i onda vam nevalja pa onda ponovo ima li neko set i tako ko zna koliko puta.... Tek kada sami uradite za sebe set onda cete biti zadovoljni a cak i onda cete imati svaki dan ponesto da prepravljate dopšunjujete menjate itd...
Ne zelim da me neko pogresno shvati ovo sto sam napisao treba da bude konstruktivno i nadam se da cete to i tako shvatiti i poraditi na tome, a uvek ima ko ce da vam pomogne ako negde zapne... pozdrav
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
pa800, set |
|
|