Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Kompjuteri I Produkcija > Produkcija i postprodukcija

Produkcija i postprodukcija Snimanje, obrada, miksanje i masterovanje zvuka

Alati tema Display Modes
Star 18.03.2014, 11:22   #17
djlabomi
Vredan član društva

djlabomi's Avatar

Registrovan/a dana: 06.04.2009
Mjesto: Serbia
Downloads: 690
Uploads: 0
Rekao HVALA: 48
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: klavijature
Interesi: sport, multimedia
djlabomi befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Perfect! Otišlo se u "sitna crevca".
Znači, mojoj E-MU 1212m se smeši prodaja.
U situaciji da imam na raspolaganju 1818 VSL i ako bih hteo da koristim 03D kao mikser, da li bih u toj situaciji imao na raposlaganju 16 (8+8) mic. ulaza? Odnosno, 24 kanala ukupno. Najkraće, da li može 1818 da se koristi kao 8-kanalno proširenje za 03D? Hteo bih da imam kompletan uvid koje mi se sve mogućnosti, varijante nude kupovinom presonusa 1818.
Dodato:
Ako mi je osnovni zahtev da mogu da snimam do 16 kanala, šta je prva preporuka? Ne treba mi svih 16, ali mi je default 13-14 kanala za snimanje.
Dodato:
Još nešto: ako bih koristio presonus 1818 i studio one za soft mix, da li bih "u pozadini" mogao da istovremeno pokrenem neki program za multitrack recording (Cubase, Nendo, Audition) i da istovremeno snimam na istom računaru, uporedo sa soft miksom svirke?

Promijenjeno od djlabomi (18.03.2014 u 14:16 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
djlabomi je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 03:19

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije