|
|
Demo snimci Pravo mesto da postavite svoj demo... |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#12 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Mozes da smanjis hall, to je sasvim normalna kontrola u BassSynth Sound Engine, ama se cini da ti je dopala ruku upravo verzija Live Stylera 15, koja je imala par Bugova. Taj sound ce i inace da ti bude uvijek problem, ovdje mislim na rad sa SF2 Bankovima, pa sam ti stoga savjetovao da se ne baziras isuvise na SF2 jer kada budes skontao, da to zaista nije to sto treba da bude, utrosio si vec noci i noci sredjujuci kojekakve sounde. Taj hall nije da ne valja, nego je odvratan, kao i svi ostali efekti sa BassSynth.dll-a. Bila je najveca Stellbergova greska uopste, sto je krenuo tim putem, to jest ka SF2 Sound Engine, preko BassSynth-a. Najveca nebuloza koju je mogao da uradi. Posto je bio jako tvrdoglav, nije pomogalo nikakvo ubjedjivanje i sada je Live Styler, prije svega, jedan SF2 aranzer i SF2 midi Player, pa onda sve ostalo, a to nije smjelo da se desi. Naravno da to sve i dalje moze da se izbjegne i da Live Styler nema ama bas nikakve veze sa SF2 Bankovima i soundom uopste ali to nisu u stanju da urade prosjecni muzicari, kojima Live Styler sluzi da bi svirali, vec iskljucivo oni koji se bave ovom materijom to jest tehnologijom profesionalno.
|
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|